Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κατερίνα Ζαρίφη: Η Μενεγάκη έχει τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στη σόου μπιζ!

Υπήρξε για χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, αν και πολλοί θα επαναπαύονταν μένοντας στα σίγουρα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να εγκαταλείψει τότε τον «Καφέ με την Ελένη» και να πάει απέναντι, παρουσιάζοντας με το Νίκο Μουτσινά τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή όμως, δεν πήγε καλά και διακόπηκε απότομα. Μάλιστα η Κατερίνα, καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή του MTV «Movies and stars» που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης λέει ότι «θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρωινό είχε και πολύ καλές στιγμές, τη μέρα που χαιρετήσαμε έκανε 30% δηλαδή είχε αρχίσει να στήνεται. Όμως αν δεν περνάς καλά, όπου και να είσαι, και 50% να κάνεις, πάλι δυστυχισμένος θα είσαι. Στην αρχή περάσαμε καλά, όμως μετά που μπήκαμε στη διαδικασία του lead παρουσιαστή, δίκαια και άδικα, δυστυχώς ζήσαμε αυτό που συμβαίνει γενικώς, δηλαδή όταν βλέπουν ανθρώπους στα πρώτα τους βήματα τους λιθοβολούν. Συνήθως οι άνθρωποι που είναι πιο κοντά σου και κάνουν και εκείνοι τα πρώτα τους βήματα, αυτοί τελικά σε χτυπάνε. Οι γονείς μου είχαν στεναχωρηθεί τότε με το πρωινό. Ο γονιός βλέπει το παιδί του να ταλαιπωρείται. Αυτό βλέπει. Όπως στο γυμνάσιο που δέρνουν το παιδί του, κάπως έτσι. Εγώ είχα στεναχωρηθεί, που είχαν ενοχλήσει τους γονείς μου. Είναι πολύ ροκ για ένα ζευγάρι που ζει στη Θήβα, να του χτυπούν τα κανάλια την πόρτα.»

Αναφερόμενη στη φετινή τηλεοπτική παρουσία της στο «Πρωινό ΑΝΤ1» η Κατερίνα υποστηρίζει ότι «θεωρώ ότι η πρωινή ζώνη είναι η πιο ανθρωποφαγική της ελληνικής Τηλεόρασης. Είναι αρένα. Αλλά μέσα στις ομάδες με αυτή την κατάσταση έχουν πέσει οι ίντριγκες. Παλιά με τα πολλά χρήματα υπήρχε αυτό και κάποιοι τα πήραν αφειδώς και καλά έκαναν αφού τα πρόλαβαν, τώρα μη σου πω ότι όταν ακούνε “πρωινό” σε κοιτάνε και σε λυπούνται. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε».

Σχετικά με τη δήλωση της Χριστίνας Πολίτη ότι οι Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν χημεία, η Κατερίνα απαντά ότι «η χημεία δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, είναι κάτι που χτίζεται, και έτσι θα γίνει με το Φερεντίνο και τη Σίσσυ. Το καλό στο πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ότι έχεις μία ελευθερία να πεις την άποψή σου και να σε ακούσει κάποιος. Στο πρωινό μας, συνέχεια γίνονται αλλαγές.»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, έχουν όσα λέει η Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη που την χαρακτηρίζει ως ένα από τα πιο έξυπνα πρόσωπα της σόου μπίζ.
«Η Ελένη είναι τοπ και απέδειξε και ότι και το μεσημέρι είναι τοπ. Στην αρχή είχε δεχτεί κριτικές, αλλά είναι μοναδική τηλεοπτική προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνη, είναι σαν τη Σάρον Στόουν, έχει το υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στη σόου μπιζ. Ξέρει και τη μύγα που πετάει πίσω της. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Για να γίνεις Μενεγάκη δεν αρκεί να είσαι εμφανισιακά σαν την Ελένη, πρέπει να έχεις και το IQ! Θεωρώ ότι το πλατό είναι ο φυσικός της χώρος. Η Ελένη είναι σχολή! Η αθέατη πλευρά της όμως, είναι το χιούμορ της που δεν βγαίνει ακριβώς όπως είναι στην τηλεόραση. Είναι ένας τύπος βαθιά χιουμοριστικός. Γελάει πραγματικά όταν το αισθάνεται.».

Αναφερόμενη στις κριτικές που έχει δεχθεί ότι υπήρξε η γελωτοποιός της Μενεγάκη, η Ζαρίφη τονίζει ότι « είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση μου, μου αρέσει ο κόσμος να γελάει, δεν ήμουν ο γελωτοποιός της Ελένης. Η γυναίκα αντιθέτως, μου έδωσε το χώρο και μου είπε κάνε παρέλαση. Ο γελωτοποιός είναι αυτός που θα κατέβαζε το βρακί του, που θα προκαλέσει το γέλιο μέσω της κοροϊδίας, εμείς δεν κάναμε τέτοια πράγματα! Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να φέρνεις στον κόσμο τη χαρά!»

Πέρα όμως, από τα επαγγελματικά της, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρεται και στην προσωπική ζωή της, αποκαλύπτοντας πως «με τους άνδρες είμαι πιο εναλλακτική. Πιο στο ροκ, στο έντεχνο. Ο σύντροφός μου είναι εκπαιδευτής σκύλων! Είμαστε μαζί 6 μήνες, τα πάμε πάρα πολύ καλά, αφού αντέχει ο άνθρωπος τηλεοπτικό πρόσωπο, γιατί εμείς η αλήθεια είναι ότι ζούμε έναν παραλογισμό.»

Το τι λέει όμως, για τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά αλλά και για τους αντιπάλους της στην πρωινή ζώνη, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, θα το παρακολουθήσετε απόψε στις 8 το βράδυ, στην εκπομπή του MTV «Movies and stars» που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης,

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε