Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατευθείαν ανάθεση για τη Eurovision

Κατευθείαν ανάθεση για τη Eurovision

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για το φεστιβάλ της Eurovision που θα διεξαχθεί φέτος στη Σουηδία.

Ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες όλοι μιλούσαν για διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο, από τον οποίο θα επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη μεγαλόνησο στο φετινό διαγωνισμό, όπως αποκαλύπτει το ShowTime-cy, τελικά οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απευθείας ανάθεση και να στείλουν στη Σουηδία τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν μέσα από το κείμενό τους, η απόφαση είναι οριστική και το τραγούδι που πρόκειται να ερμηνεύσει η γνωστή τραγουδίστρια είναι σε μουσική του Ανδρέα Γιωργαλλή και στίχους του Ζήνωνα Ζηντίλη, που έχουν… προϋπηρεσία στη Eurovision, καθώς ο Γεωργαλλής είχε υπογράψει το τραγούδι «Μόνο για μας», με το οποίο είχε διαγωνιστεί το 1996 στο Όσλο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ενώ ο Ζηντίλης υπέγραφε τους στίχους στο τραγούδι «Genesis», με το οποίο είχε διαγωνιστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το 1998.

Τώρα οι δύο δημιουργοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγραψαν ένα τραγούδι, με το οποίο πρόκειται να διαγωνιστεί η Κύπρος στη Σουηδία, μέσα από την ερμηνεία της Δέσποινας Ολυμπίου. Όπως αναφέρει μάλιστα το ShowTime-cy, το τραγούδι είναι έτοιμο και οι δύο δημιουργοί κάνουν τις τελικές ρυθμίσεις γιατί σύντομα θα παρουσιαστεί και στο κοινό της Κύπρου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε