Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κάτι ψήνεται… στην Ευρώπη

Τα… τηλε-μαγειρέματα συνεχίζονται! 

Χωρίς τα… παραδοσιακά «tzatziki και moyzaka» ήταν το τραπέζι που έστρωσε η ελληνίδα διαγωνιζόμενη του ευρωπαϊκού «Κάτι ψήνεται».

Η Αλίνα που είχε λάβει μέρος και κερδίσει πριν από 7 μήνες σε έναν από τους πολλούς κύκλους της εκπομπής «Κάτι ψήνεται» του ALPHA, εκπροσώπησε τη χώρα μας σε έναν… ευρωπαϊκό διαγωνισμό της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η 35χρονη «μαγείρισσα» διαγωνίστηκε με άλλους τέσσερις ευρωπαίους νικητές του «Κάτι ψήνεται» και ο «πανευρωπαϊκός κύκλος» αυτών των επεισοδίων θα προβληθεί από το γαλλικό κανάλι M6. 
Τα γυρίσματα έγιναν στην παραλία της Βουλιαγμένης και η Ελληνίδα οικοδέσποινα έστρωσε το ιδιαίτερο τραπέζι της δίπλα στο κύμα!

Και βέβαια, αφού έφαγαν ο επίλογος της βραδιάς ήταν χορευτικός με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους να μαθαίνουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς! Γιατί… νηστικός διαγωνιζόμενος δεν χορεύει!

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν και στις πατρίδες των υπόλοιπων διαγωνιζομένων και τελικά νικητής αναδείχθηκε ο Καρίμ από το Βέλγιο.

Μετά το «Κάτι ψήνεται» προέκυψε το «Celebrities Dinner» και τώρα το «European Dinner». Να δούμε τι άλλα… μαγειρέματα θα σκαρφιστούν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε