Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Καβγάς Κανέλλη - Μακρή με αφορμή τις εκλογές!

Καβγάς Κανέλλη - Μακρή με αφορμή τις εκλογές!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2011 | 08:47
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2011 | 08:08

Η διαφωνία τους οδηγήθηκε σε ανταλλαγή ...φιλοφρονήσεων!

Σε έντονη λογομαχία εξελίχθηκε η συζήτηση που είχε η Λιάνα Κανέλλη με την Κάτια Μακρή κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALTER. Η διαφωνία τους για το αν και για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνουν εκλογές μετατράπηκε σε προσωπική κόντρα με καθόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς.

"Θα βρεθείτε ιδεολογικώς χρεοκοπημένη απέναντί μου! Το ακροατήριο σας είναι οι 5-6 πασόκοι που ψάχνετε! Εσείς που δεν είστε εκλεγμένη μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι μιλάτε ως Ναπολέων στην επικράτεια!", ήταν μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η κ. Κανέλλη.

"Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω! Βάλτε την ταμπέλα στον εαυτό σας! Μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα στην ζωή σας, αυτό όμως δεν θα το κάνετε! Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου βάλει ταμπέλες!", ήταν η απάντηση -μεταξύ άλλων- της κ. Μακρή.

Δείτε το βίντεο
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Μαλλιά κουβάρια Κωστόπουλος – Άσπα! Απίστευτος καβγάς στον αέρα του Star Academy! Μαλλιά κουβάρια Κωστόπουλος – Άσπα! Απίστευτος καβγάς στον αέρα του Star Academy!
  2. Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το όνομα του Ρουβά junior! Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αυτό είναι το όνομα του Ρουβά junior!
  3. Κάτια Ζυγούλη: Οι στιλιστικές επιλογές της προσαρμόστηκαν στον καιρό Κάτια Ζυγούλη: Οι στιλιστικές επιλογές της προσαρμόστηκαν στον καιρό