Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κι επίσημα ο Αυτιάς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

Το έχουμε γράψει πως τη Δευτέρα 30 Αυγούστου ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Επίσημα πια, το ALTER με δελτίο Τύπου ανακοινώνει την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα» αναφέροντας ότι:
 
«Ο Γιώργος Αυτιάς, με την καθημερινή του εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ, επιστρέφει στη μάχη της πρωινής ενημέρωσής από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο ALTER.
 
Από τις 06:00 έως τις 10:30 η εκπομπή θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Με 52 ανταποκριτές, στα σημαντικότερα κέντρα της χώρας, θα μεταφέρεται στο τηλεοπτικό κοινό ο σφυγμός της ελληνικής περιφέρειας. Αυτό άλλωστε είναι και το νέο στοίχημα του Γιώργου Αυτιά για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
 
Ειδικοί σε θέματα που αφορούν τα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα θα επιχειρούν και φέτος να δίνουν λύσεις με άμεσο και απλό τρόπο ενώ τα μικρόφωνα και οι κάμερες της εκπομπής θα είναι ανοιχτά για το κοινό, προκειμένου να καταγράφουν παρεμβάσεις και καταγγελίες απλών πολιτών.
 
Σε μια δύσκολη χρονιά για όλους τους Έλληνες, ο Γιώργος Αυτιάς και η δημοσιογραφική του ομάδα, θα δίνουν το παρόν καθημερινά και θα είναι πάντα στο πλευρό του απλού πολίτη.»
 
Δεν θα αναφερθούμε καθόλου στα… βαρύγδουπα τα λόγια τα μεγάλα του δελτίου καθότι είναι συνηθισμένες –και απαραίτητες- οι τυμπανοκρουσίες. Ωστόσο, μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι στο δελτίο Τύπου δεν έχουν ούτε μία λέξη που να αναφέρεται στη συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου. Φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος αποφάσισε εκτός από την εκπομπή να πάρει πάνω του κι όλο το δελτίο Τύπου!
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε