Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλάααααααμα στον ALPHA για το Λάκη!

Κλάααααααμα στον ALPHA για το Λάκη!

Λόγω των υπόλοιπων (αρκετών) επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε χθες το βράδυ τους τηλεθεατές και «έκλεισε» προσωρινά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Όπως είπε, ο Λάκης θα το ανοίξει από την καινούργια χρονιά, αλλά θα το «λειτουργεί» κάθε δεκαπέντε μέρες, αφού έχει πολλά άλλα πράγματα να κάνει.

Σε αυτά τα σχέδιά του θα αναφερθούμε αργότερα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η απόφασή του αυτή δυσαρέστησε πολύ τον ALPHA, αλλά ευχαρίστησε πολύ τα υπόλοιπα κανάλια, καθώς θα γλιτώσουν από τον… τυφώνα –Λάκη. Χαρακτηριστικό της πορείας του είναι ότι χθες το βράδυ, το τελευταίο live «Αλ τσαντίρι νιουζ» της χρονιάς, σημείωσε 38,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Και παρακαλώ να σημειωθεί πως αυτός είναι ο μέσος όρος για όλη τη διάρκεια μετάδοσης της σατυρικής εκπομπής, δηλαδή με τα διαφημιστικά διαλείμματα, που σημαίνει ότι ο καθαρός μέσος όρος θα ξεπεράσει το 40%! Λογικό λοιπόν στην Κάντζα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ και να σκέφτονται πώς θα αναπληρώσουν το τεράστιο κενό που θα αφήσει πίσω του τις Τρίτες!

Την επόμενη βδομάδα πάντως ο ALPHA προγραμματίζει να προβάλλει ξανά «Αλ τσαντίρι νιουζ» με τα «καλύτερα» αποσπάσματα, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν για τις επόμενες Τρίτες, καθώς το κενό που τους αφήνει ο Λαζόπουλος είναι μεγάλο. Και η εποχή δεν είναι να αφήνεις κενά, γιατί οι «αντίπαλοι» είναι έτοιμοι να ορμήσουν και να σου πάρουν το κομμάτι της (διαφημιστικής) πίττας μέσα από τη συχνότητα. Λογικό λοιπόν στην Κάντζα να κλαίνε, ενώ κάποιοι από τους απέναντι έχουν ήδη κάνει τα σχέδιά τους…! Αλλά για αυτά, θα πούμε αργότερα…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε