Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κλεμμένα Όνειρα: Αποκαλύψεις και τραγικές ειδήσεις

Κλεμμένα Όνειρα: Αποκαλύψεις και τραγικές ειδήσεις
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.11.2012 | 09:45
Πρώτη δημοσίευση: 12.11.2012 | 08:18

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές.

12:00 ASI - ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68: Μετά από πολλά χρόνια η Ασί και ο Ντεμίρ είναι και πάλι μαζί. Όμως ενώ ζούνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί, στην καρδιά του Ντεμίρ υπάρχει η θλίψη του αποχωρισμού. Όταν ο Ιχσάν εξηγεί στη Νεριμάν τον λόγο που πρέπει να πάει στην Κων/πόλη μαζί με τη Σουχεϊλά, έρχονται σε σύγκρουση. Ο Ιχσάν αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι, το ίδιο και ο Ναμίκ. Ο Κερίμ κάνει όνειρα ότι θα παντρευτεί την Ντεφνέ. Αγοράζει ένα καινούργιο δαχτυλίδι και πηγαίνει να τη βρει, αγνοεί όμως τις προθέσεις του Ζαφέρ…. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να φύγει για τη θεραπεία μαζί με τη γιατρό του, χωρίς να πει τίποτα στην Ασί. Αυτή του η κίνηση είναι η αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι.

17:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 170: Η Εντά μαθαίνει με ανακούφιση ότι ο Χαρούν είναι ζωντανός και όταν επιτέλους η Μελντά αφήνει τον Χαρούν να τηλεφωνήσει, μιλά μαζί του με συγκίνηση. Πηγαίνει άμεσα να τον βρει, με τον Μπατού να την παρακολουθεί συνεχώς, αλλά όταν φτάνει στο νοσοκομείο δεν βρίσκει κανέναν. Η Μελντά τον έχει μετακινήσει και πάλι!

18:00 SILA - MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109: Ο Μποράν δείχνει στη Ζεϊνέπ το σχολείο της Σιλά. Ενώ βρίσκεται στο Μάρντιν, μαθαίνει πως ο Τζελίλ θέλει να πουλήσει το σπίτι του κι αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει. Η Σιλά προσπαθεί να κρύψει από τη Ναρίν ότι ο Μποράν βρίσκεται μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Μποράν έχει μια ξαφνική ανάμνηση του Εμρέ... Ενώ η Σιλά τον περιμένει με ανυπομονησία, ο Μποράν τής τηλεφωνεί για να αναβάλει την επιστροφή του...

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ - MEGA
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σαββίδης:  Πολεμάτε τα όνειρά μας, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας Σαββίδης: "Πολεμάτε τα όνειρά μας, θα γίνουμε ο εφιάλτης σας"
  2. Ανακάλυψαν πού «πηγάζουν» τα όνειρα στον εγκέφαλο – Ονειρευόμαστε συνέχεια! Ανακάλυψαν πού «πηγάζουν» τα όνειρα στον εγκέφαλο – Ονειρευόμαστε συνέχεια!
  3.  'Ονειρα θερινής νυχτός  τα σχέδια Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη του 2030 λέει ο Σ. Καλαφάτης "'Ονειρα θερινής νυχτός" τα σχέδια Μπουτάρη για τη Θεσσαλονίκη του 2030 λέει ο Σ. Καλαφάτης