Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Kλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού στο ΑΠΕ, λέει ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου

Aναφερόμενος σε μία σειρά από γεγονότα που αφορούν τόσο τη θέση του ΑΠΕ ως προς την ενημέρωση όσο και ως προς την εσωτερική του λειτουργία ο βουλευτής της ΝΔ, απήυθυνε ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή για τη λειτουργία του ΑΠΕ.

Ο βουλευτής υποστηρίζει πως εντός του ΑΠΕ, υπάρχει “κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού”.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

“Δέκα μήνες τώρα παρακολουθούμε την υποβάθμιση της λειτουργίας του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Το εθνικό πρακτορείο της χώρας που εδώ και εκατό και πλέον χρόνια αποτελεί ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της ενημέρωσης για την ελληνική περιφέρεια και τους Έλληνες του εξωτερικού και βασικό εργαλείο δουλειάς για τα επώνυμα μέσα ενημέρωσης συρρικνώνεται, κομματικοποιείται και χάνει την αξία που διέθετε.

Η πρώτη σελίδα του πρακτορείου που απεικόνιζε τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών κομμάτων του τόπου, έχει μετατραπεί σε προπαγανδιστικό μέσο κάθε κυβερνητικής δραστηριότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν ημέρες που στην πρώτη σελίδα του πρακτορείου δεν υπάρχει είδηση που να αφορά τις δραστηριότητες κόμματος της αντιπολίτευσης.

Στην εσωτερική λειτουργία του πρακτορείου συμβαίνουν σημεία και τέρατα: Δημοσιογράφοι και υπάλληλοι μετατίθενται σε άλλες θέσεις, αλλάζουν οι συνθήκες εργασίας, τμήματα καταργούνται και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε