Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόντρα Καραμέρου-Χαριτάτου με Μενεγάκη

Κόντρα Καραμέρου-Χαριτάτου με Μενεγάκη

Ανησυχία στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή της Τσαπανίδου

Μικρές, σχεδόν οριακές, οι διαφορές στις τηλεθεάσεις που σημειώθηκαν χθες και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η Ελένη Μενεγάκη πλησίασε τους Καραμέρο-Χαριτάτο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ενώ αυτοί την… απείλησαν στις τηλεθεάσεις του νεανικού κοινού. Και, όπως συνήθως, ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης, συνεχίζοντας να προκαλούν MEGA-λους πονοκεφάλους στους υπεύθυνους του καναλιού.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο τηλεθέασης τη Δευτέρα 1η Μαρτίου ήταν οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 19,4%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 12,7%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη έπεσε αρκετά ενώ ανέβηκε το δίδυμο του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο νεανικό κοινό ήταν οι εξής:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 23,9,1%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 11,4%

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε και τη… μάχη τηλεθεάσεων στις ενημερωτικές εκπομπές της συγκεκριμένης ζώνης. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της AGB, οι μέσοι όροι τηλεθέασης είναι οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 11,9%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5,6%

Αν κι είναι νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ευχαριστούν τον ΣΚΑΪ που βλέπει μέρα με τη μέρα την εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» να πέφτει συνεχώς. Και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες προετοιμάζονται… τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε