Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόντρα Θρασκιά με Καμπουράκη-Οικονομέα και Αυτιά

Τα συμβόλαια της Θρασκιά και του Οικονομέα

Τέλος το καλοκαιρινό διάλειμμα και τα κεφάλια μέσα στα πλατό. Έτσι, από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου επιστρέφουν στα καθήκοντά τους ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας στο MEGA αλλά και ο Γιώργος Αυτιάς στο ALTER.
 
Αρκετά πιο νωρίς από ό,τι συνηθίζεται οι «μονομάχοι» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης θα μπουν λόγω επικαιρότητας στην τηλεοπτική αρένα προσπαθώντας να κερδίσουν στη μάχη της τηλεθέασης.
 
Πιστός στις… διακοπές θα μείνει ο Γιώργος Παπαδάκης που θα επιστρέψει –όπως κάθε χρόνο- τελευταίος στο τηλεοπτικό τοπίο, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι η Ράνια Θρασκιά θα συνεχίσει με το «Elatte» της να κοντράρεται με τους υπόλοιπους προσπαθώντας να κρατήσει τις υψηλές τηλεθεάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπομπών της.
 
Αν και το μέλλον της στο κανάλι του Αμαρουσίου παραμένει αβέβαιο (αφού από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσει κύκλος συναντήσεων με στελέχη του ΑΝΤ1) η Θρασκιά απέδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε δύσκολες αποστολές! Κάτι που το έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους στο κανάλι και δεν αποκλείεται να την δούμε είτε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη είτε ακόμα και με δική της εκπομπή ίδιας infotainment θεματολογίας στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται και οι δύο πλευρές επιθυμούν να ανανεωθεί η συνεργασία τους και το συμβόλαιο.
 
Αναφερόμενοι στο συμβόλαιο της Θρασκιά αξίζει να αναφερθούμε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Οικονομέα. Λίγες μέρες μετά τη λήξη των εκπομπών «Κοινωνία Ώρα Mega» ο δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιό του με το MEGA ήσυχα και σιωπηλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αναμενόμενο και λογικό αφού η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA αποδεικνύεται δυνατή και μάχιμη στον ανταγωνισμό της ενημέρωσης και της τηλεθέασης οπότε δεν υπήρχε καμία σκέψη αλλαγής από τα στελέχη του καναλιού.
 
Το σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου οι «παλαιοί» Οικονομέας-Καμπουράκης και Αυτιάς θα προσπαθήσουν να… κλέψουν τηλεθεατές από την «καινούργια» στη ζώνη Ράνια Θρασκιά. Κι αν –ελπίζουμε- σύντομα οι θερμοκρασίες στη χώρα μας αρχίσουν σιγά σιγά να πέφτουν, στο τηλεοπτικό τοπίο θα ξεκινήσουν ξανά να ανεβαίνουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε