Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόντρα «X Factor» και «Greek Idol» για Eurovision

Αν και η διορία που είχε δώσει η ΕΡΤ στις δισκογραφικές εταιρείες για να δηλώσουν υποψήφιους για το φεστιβάλ της Eurovision έληγε κανονικά την προηγούμενη Παρασκευή, τελικά δόθηκε παράταση μπας και υπάρξουν περισσότεροι υποψήφιοι.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές δισκογραφικές εταιρείες δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να υποβάλλουν τους τραγουδιστές τους στη διαδικασία της ψηφοφορίας μόνο και μόνο για να κάνει η ΕΡΤ νούμερα τηλεθέασης.
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η πρόταση που έγινε από στελέχη της ΕΡΤ στην Ανδριάννα Μπάμπαλη… έπεσε στο κενό. Η γνωστή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αρνήθηκε ευγενικά λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών της.
 
Ποιοι είναι όμως οι τραγουδιστές που μέχρι τώρα είναι υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο επόμενο φεστιβάλ της Eurovision;
 
Απ’ ό,τι φαίνεται, στον προκριματικό για την επιλογή του τραγουδιού θα είναι σαν να παρακολουθούμε «X Factor» και «Greek Idol»… μαζί. Κι αυτό γιατί υποψήφιοι θα είναι ο Λούκας Γιώρκας και τα «Κόκκινα χαλιά» που συμμετείχαν στο talent show του ΑΝΤ1 και η Αντιγόνη Ψυχράμη που συμμετείχε στο talent show του ALPHA.
 
 
Ωστόσο στελέχη της ΕΡΤ πιστεύοντας ότι δεν μπορούν να είναι μόνο αυτοί οι υποψήφιοι πιέζουν, όπως είπαμε, τις δισκογραφικές εταιρείες να το πάρουν πιο… ζεστά! Έτσι, σκοπεύουν να περιμένουν τις απαντήσεις τους μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου, μπας και… αυξηθούν οι συμμετοχές των υποψηφίων!
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε