Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κόντρα «X Factor» και «Greek Idol»

Κόντρα «X Factor» και «Greek Idol»

 Ο ΑΝΤ1 διεκδικεί τη Βαλάντω του ALPHA

Μπερδευτήκαμε…! Τελικά, έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα; Και να εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Πριν από λίγη ώρα το Fame Studio, η σχολή φωνητικής που ανήκει στον Όμιλο του ΑΝΤ1 απέστειλε «ενημερωτικό δελτίο» σύμφωνα με το όποιο η Βαλάντω Τρύφωνος, νικήτρια του Greek Idol είναι σπουδάστριά τους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Η Βαλάντω Τρύφωνος, η 22χρονη τραγουδίστρια που αναδείχθηκε GREEK IDOL της Ελλάδας στο ομώνυμο talent show, είναι σπουδάστρια της σχολής φωνητικής τέχνης του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η κοπέλα από την Κύπρο που μάγεψε κριτές και κοινό με τη φωνή της, εκπαιδεύτηκε στο FAME STUDIO, τη μοναδική σχολή φωνητικής τέχνης, μουσικής παραγωγής και DJs στην Ελλάδα. Με καθηγητές τους πιο επιτυχημένους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, το FAME STUDIO από το 2003 άνοιξε το δρόμο για τους νέους που θέλουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στο χώρο της μουσικής.

Μετά από πολλή προσπάθεια, η Βαλάντω Τρύφωνος είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα, αφού με τη νίκη της στο talent show εξασφάλισε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο. Η διευθύντρια του FAME STUDIO, Έμμα Κούρου και οι καθηγητές της εύχονται αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας στο τραγούδι.»

Σαφέστατα οι καθηγητές της αισθάνονται περήφανοι που η μαθήτριά τους κέρδισε στο talent show αποδεικνύοντας ότι έχει φωνητικές ικανότητες.

Σαφέστατα όμως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν πήγε στο «X Factor» του δικού τους καναλιού και προτίμησε να πάει… στους απέναντι;

Μήπως κάτι τέτοιες… μετεγγραφές είναι καλύτερα να μην τις… διαδίδουν;

Γιατί, αν η Βαλάντω πήγε στο «X Factor» και κόπηκε, τότε πρέπει να «τιμωρηθούν» οι υπεύθυνοι του casting τους γιατί το κορίτσι κάνει μπαμ ότι έχει πολύ καλή φωνή! (Κι όμως είχε πάει και κόπηκε).

Συνεπώς ρωτάμε «έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα» όπου κότα ίσον σχολή μουσικής και αυγό η Βαλάντω. Το ότι η νικήτρια του Greek Idol σπούδασε στη σχολή είναι απόδειξη ότι συγκεντρώνουν καλούς σπουδαστές. Αλλά επίσης, αποδεικνύεται ότι στο talent show του ALPHA κάνουν καλό casting. Εκτός κι αν στο Μαρούσι έχει ξεσπάσει εσωτερικός πόλεμος, κάτι που δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Άλλωστε δεν ασχολούμαστε ποτέ με «οικογενειακές υποθέσεις»!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε