Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κόντρα κορυφής στην ΕΡΤ για Αρβανίτη - Κατσίμη!

Κόντρα κορυφής στην ΕΡΤ για Αρβανίτη - Κατσίμη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.11.2012 | 18:00
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2012 | 17:08

Τζώνυ Καλημέρης για Πρόεδρο Δ/Σ ΕΡΤ: "Εξέθεσε με την ανακοίνωσή του τα υπόλοιπα μέλη του Δ/Σ, αγνοώντας την συλλογική μας απόφαση. Προσβλητικότατος"!

Σε κόντρα κορυφής φαίνεται πως εξελίσσεται η απομάκρυνση των δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη από την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Ενημέρωση.

Ήταν ο Αιμίλιος Λιάτσος που πήρε την απόφαση να παυθούν μέχρι νεωτέρας οι δύο παρουσιαστές, απόφαση η οποία στηρίχθηκε με επίσημη ανακοίνωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, Νίκο Σίμο. Κι εκεί που η απόφαση έμοιαζε οριστική, ήρθε μια νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ, Νίκου Τέλλη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση από μεριάς διοίκησης της ΕΡΤ για "επαφή με τους δύο δημοσιογράφους, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να εξαντληθεί κάθε περιθώριο εκτόνωσης της έντασης που δημιουργήθηκε μετά το επίμαχο περιστατικό της εκπομπής και όσα επακολούθησαν". 

Αυτή η "ένταση" ωστόσο, φαίνεται πως μόνο προς εκτόνωση δεν βαίνει...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Φεύγει από την ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού Φεύγει από την ΕΡΤ – Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
  2. Παππάς: Η ΕΡΤ κέρδισε το στοίχημα! Παππάς: Η ΕΡΤ κέρδισε το στοίχημα!
  3. Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους” Τσακνής εναντίον Κασιδιάρη στη Βουλή για την ΕΡΤ! “Έχετε ρητορική μίσους”