Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωστόπουλος: Καμιά φορά σκέφτομαι να θάψω κανέναν για να πάρει ψήφους!

“Υποστηρίζω τα νέα παιδιά” δηλώνει o Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη του, και σκέφεται “τρόπους” για το πώς θα στηρίξει του παίκτες του Greek Idol…

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον “κακό” της κριτικής επιτροπής του Greek Idol. Ωστόσο, ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη του στη Real Life και στις Χριστίνα Ζάχου, Έλλη Λεβέντη “αποποιείται” τον χαρακτηρισμό δηλώνοντας ”Είμαι πάντα καλός. Εξάλλου, δεν μπορείς να είσαι κακός σε παιδάκια 20 χρονών, που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η εμπειρία μου λέει ότι, οι άνθρωποι πρέπει να απαίρνουν τις ευκαιρίες τους και να τους υποστηρίζουμε. Εγώ υποστηρίζω τα νέα παιδιά.”

Ο ίδιος έχει ξεχωρίσει κάποιους από τους παίκτες, και για την ακρίβεια έναν άντρα και μια γυναίκα. ”Φυσικά κι έχω ξεχωρίσει κάποια από τα παιδιά. Αλλά δεν έχει καμία σημασία ποιους έχω ξεχωρίσει, γιατί, όπως είδα και πέρυσι, η ψηφοφορία του κόσμου αματρέπει τα πάντα. Ψηφοφόροι είναι πολλά μικρά κορίτσια, τα οποία εξολοθρεύουν τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι κι αυτό είναι αδικία. Καμιά φορά, σκέφτομαι να ”θάψω” κανέναν για να πάρει ψήφους.”

Παραδέχεται επίσης τα άγχη του για τα νούμερα της τηλεθάσης: ” Έχω άγχος γιατί από αυτά τα νούμερα εξαρτάται το επάγγελμα που κάνω… Δεν γίνεται να κάνεις τηλεόραση και να μην κοιτάς τα νούμερα. Κάθε δημοσιογράφος θέλει να κάνει το maximum που μπορεί… και όποιοι δεν κοιτάνε τα νούμερα, είναι γελοίοι! ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε