Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόβονται «Super Νταντά» και «Hotel Inspector».

Κόβονται «Super Νταντά» και «Hotel Inspector».

Οι δύο χαμηλής αισθητικής εκπομπές κάνουν και χαμηλές τηλεθεάσεις.

Απογοητευτικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα της «Super Νταντά» στον ALPHA την Τετάρτη 10 Μαρτίου ενώ μάλιστα πλανάται από πάνω της και η… δαμόκλειος σπάθη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 12,1% στο γενικό σύνολο και 13,5% στο νεανικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» που προβλήθηκε πριν από αυτήν, έκανε αντίστοιχα 21,4% και 23,4%! Παρά λοιπόν το υψηλό lead in, η «Νταντά» έριξε αρκετά τα νούμερα τηλεθέασης! Και για να μην λέμε μόνο για τις τηλεθεάσεις, έριξε στα… τάρταρα και την αισθητική με την προχειροφτιαγμένη και κακής θεματολογίας εκπομπή, παρά μάλιστα το γεγονός ότι σε αυτήν «πρωταγωνιστούν» κυρίως, μικρά παιδιά!
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν είναι η μοναδική real life (ή μήπως να τις λέμε απλά… reality;) εκπομπή που έχει φέρει πρόβλημα στο κανάλι της Κάντζας.
Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζονται και για την εκπομπή «Hotel Inspector» κάνοντας τους υπεύθυνους του ALPHA να παίρνουν δραστικά μέτρα. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη 11 Μαρτίου η «Επιθεωρήτρια» πήρε από το «Πάμε πακέτο» τηλεθεάσεις ύψους 31,3% στο γενικό σύνολο και 17,4% στο νεανικό κοινό για να τις φτάσει στο 13% και 12,4%, αντίστοιχα!
Έτσι, η μεν «Hotel Inspector» πρόκειται να ολοκληρώσει τον κύκλο των επεισοδίων που είχε προγραμματιστεί αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν πρόκειται να συνεχιστεί και σε επόμενο κύκλο επεισοδίων.
Από την άλλη όμως, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της «Νταντάς» ή αν θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο πριν από τα 8 αρχικά προγραμματισμένα επεισόδια. Όλα θα εξαρτηθούν από τις τηλεθεάσεις της ερχόμενης Τετάρτης αλλά και από τη στάση που θα κρατήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και αν τελικά θα αρχίσουν να πέφτουν super πρόστιμα στη «Super Νταντά»! 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε