Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κούκλες – Αγρότες – Ονειροπαγίδα: ποιος βγήκε νικητής;

Κούκλες – Αγρότες – Ονειροπαγίδα: ποιος βγήκε νικητής;
Σειρές εναντίον real life

Χθες το βράδυ, όπως και κάθε βράδυ στις 10, η τηλεόραση θύμιζε προηγούμενες σεζόν αφού βρέθηκαν απέναντι δύο ελληνικές σειρές. Δυστυχώς όμως φέτος η μοναδική σειρά που έχει ο ΑΝΤ1 είναι η «Ονειροπαγίδα». Στην άλλη πλευρά, αυτή του ALPHA βρέθηκε ένα ακόμα real life πρόγραμμά του, το «Αγρότης μόνος ψάχνει».
 
Ποιος βγήκε λοιπόν νικητής από αυτή τη μάχη;
 
Νικητές, ή μάλλον νικήτριες βγήκαν οι σειρές που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Με αρκετές μονάδες διαφορά προηγήθηκαν οι «Κούκλες» του MEGA που ως το κανάλι που έχει έστω και λίγες ελληνικές σειρές, καταφέρνει να κερδίζει τους τηλεθεατές. Αρκετά πιο πίσω και μόλις που ξεπέρασε τον κίνδυνο του μονοψήφιου μέσου όρου βρέθηκε το ριάλιτι με τους αγρότες!
 
Συγκεκριμένα, οι «Κούκλες» σημείωσαν μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 20,7 ενώ η «Ονειροπαγίδα» έφτασε στο 15,6. Τρίτος ήρθε ο «Αγρότης μόνος ψάχνει» με τη Σίσσυ Χρηστίδου που έφτασε στο 10,1.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε