Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Συννεφιά 6 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρίση στον τύπο - Σε επιτήρηση οι μετοχές: ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ, Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ

Κρίση στον τύπο - Σε επιτήρηση οι μετοχές: ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ, Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.04.2011 | 12:38
Πρώτη δημοσίευση: 08.04.2011 | 11:39

Μετά τις τεράστιες ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που εμφάνισαν μέσα στο 2010 οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις τύπου στη χώρα μας, η διοίκηση του Χρηματιστηρίου αποφάσισε να θέσει από σήμερα σε επιτήρηση τις μετοχές τους.
 

Η απόφαση αφορά, μεταξύ άλλων, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (Νέα, Βήμα κ.λ.π), τον Πήγασο (Έθνος, Ημερησία κ.λ.π), την Χ.Κ. Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία κ.λ.π), τον Τηλέτυπο (Mega Channel) και τις Τεχνικές Εκδόσεις (4 Τροχοί κ.λ.π).
 
Πλέον οι μετοχές των εταιρειών θα τελούν υπό διαπραγμάτευση για συγκεκριμένο, περιορισμένο χρονικό διάστημα εντός της ημέρας και όχι καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, η οποία ξεκινά από τις 10.30 το πρωί και τερματίζεται στις 17.15 το απόγευμα.
Από τους ισολογισμούς του 2010 προκύπτουν ζημιές ύψους 46,92 εκατ. ευρώ για τον ΔΟΛ, 31,1 εκατ. ευρώ για τον Πήγασο, η Χ.Κ. Τεγόπουλος 21,3 εκατ. ευρώ, ο Τηλέτυπος 27,5 εκατ. ευρώ και οι Τεχνικές Εκδόσεις 236 χιλιάδες. ευρώ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου :
 
Μεταφορά στην Κατηγορία Επιτήρησης
 
Σύμφωνα με το άρθρο 3.1.2.5. του κανονισμού οι μετοχές των εταιριών «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε», «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», μεταξύ άλλων εταιρειών, μεταφέρονται στην Κατηγορία Επιτήρησης.
Η ένταξη των εταιριών στην Κατηγορία Επιτήρησης θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Παρασκευής 8 Απριλίου 2011.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Χρηματιστήριο: “Αγνοείται” ο τζίρος Χρηματιστήριο: “Αγνοείται” ο τζίρος
  2. Θεσσαλονίκη: Viral στο facebook το τετραπλό παρκάρισμα της χρονιάς - Η απίθανη εικόνα [pic] Θεσσαλονίκη: Viral στο facebook το τετραπλό παρκάρισμα της χρονιάς - Η απίθανη εικόνα [pic]
  3. Ο τσολιάς Κάρτερ και ο καουμπόι Τραμπ Ο τσολιάς Κάρτερ και ο καουμπόι Τραμπ
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook