Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρίσιμη βδομάδα για το «Μες στην καλή χαρά»

Μετά από αρκετή μελέτη οι υπεύθυνοι του ALPHA έδωσαν το πράσινο φως στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Ωστόσο, δεν ήξεραν ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα που θα τους χαλάσουν… τη χαρά!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέα της Ναταλίας Γερμανού και άφησε κενή τη θέση στον καναπέ. Μετά τη Σίσσυ ακολούθησε και ο Παύλος Σταματόπουλος, αφήνοντας ακόμα μία κενή θέση στους τεράστιους καναπέδες της εκπομπής. Κι όλα αυτά ενώ στο κανάλι της Κάντζας δεν ήθελαν να αλλάξουν καθόλου την ομάδα της εκπομπής, ακολουθώντας την τακτική «πετυχημένο προϊόν δεν το πειράζεις»!

Έτσι, ενώ η εκπομπή πρόκειται να βγει στον αέρα το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα κάτσουν στους καναπέδες δίπλα από τη Ναταλία Γερμανού. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και μάλιστα σε… αναβαθμισμένο ρόλο, αφού διαθέτει την εμπειρία να αναλάβει ακόμα πιο δραστικό ρόλο στην εκπομπή. Άλλωστε Ναταλία και Θέμης «δένουν» μεταξύ τους και μπορούν άνετα να κάνουν παιχνίδι. Και μπορεί δίπλα τους να εξακολουθήσουν να είναι ο Βασίλης Λιάτσος και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος αλλά αναζητείται ακόμα η γυναίκα που θα κάτσει στο παρεάκι τους.

Οι πληροφορίες θέλουν την Κατερίνα Ζαρίφη να παίρνει θέση δίπλα από τη Ναταλία. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA δεν έχουν πάρει καμία οριστική απόφαση αφού υποψήφια για τη θέση είναι και η Έλενα Παπαβασιλείου. Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στον… καναπέ της εκπομπής καθώς μετά το κόψιμο και της εκπομπής «Πάνω στην ώρα» που παρουσίαζε με το Σπύρο Λάμπρου, οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να συνεχίσουν να την έχουν στο δυναμικό τους.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με κάποιους… ψιθύρους που ακούγονται σε κάποια γραφεία της Κάντζας δεν αποκλείεται η Κατερίνα Ζαρίφη να βρεθεί σε κάποιο παλιό της παρεάκι που ήταν πρωινό αλλά τώρα θα… σερβίρει το μεσημέρι. Και όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, κάποιοι πιστεύουν ότι η επιστροφή της Ζαρίφη στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μέσα στη βδομάδα θα οριστικοποιηθεί ποια παρουσιάστρια θα είναι «Μες στην καλή χαρά» και στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού γιατί, όπως είπαμε, ο χρόνος πιέζει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε