Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λιάγκας και Σκορδά ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη

Σιγά σιγά όλα παίρνουν το δρόμο τους και οι «μονομάχοι» είναι έτοιμοι να κατέβουν στην αρένα της τηλεθέασης.

Και μπορεί ακόμα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να μην έχουν υπογράψει το καινούργιο τους συμβόλαιο με το MEGA αλλά, όπως μας διαβεβαιώνουν υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, όλοι είναι σύμφωνοι και η υπογραφή είναι τυπικό θέμα! Ωστόσο, το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστεί αν η πρωινή εκπομπή θα μεταδίδεται μέχρι τη μία το μεσημέρι ή θα μεγαλώσει κατά μία ώρα ρίχνοντας τίτλους τέλους στις δύο για να βρεθεί αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη.
 
Πάντως, όλα τα άλλα προχωρούν κανονικά και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά προετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τη μάχη της τηλεθέασης μέσα στον Οκτώβριο. Πιο πιθανή ημερομηνία για να κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό Mou» είναι η Δευτέρα 17 Οκτωβρίου αλλά δεν αποκλείεται αν όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει μία βδομάδα νωρίτερα. Βέβαια, κάποιοι από το κανάλι της Μεσογείων θεωρούν ότι πρέπει η εκπομπή τους να κάνει πρεμιέρα μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 24 Οκτώβρη ώστε να είναι πιο κοντά και στην πρεμιέρα των σειρών και εκπομπών του prime time.
 
Προς το παρόν η ομάδα περιμένει τις οδηγίες για να πάρουν θέσεις μάχης. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα βρίσκεται φέτος η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν αρχισυντάκτρια και στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» (που παρουσίαζαν οι Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Δούκισσα Νομικού, Μαρία Αραμπατζή και Κατερίνα Καινούργιου) και που πέρυσι βρισκόταν στο κοντρόλ και στο στήσιμο του «Just the two of us».
 
Στις θέσεις τους στο πάνελ της πρωινής εκπομπής θα βρίσκονται πάλι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Τάσος Θεοδώρου και η Σάσα Σταμάτη που θα επιστρέψει ξανά στη θέση της μετά την… αποβολή που είχε «φάει» από τους υπεύθυνους του MEGA. Τη στήλη της αστρολογίας θα παρουσιάζει ξανά η Βίκυ Παγιατάκη ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται πάλι ο «πρώτος έλληνας Master Chef» Άκης Πετρετζίκης. Ωστόσο, γίνονται επαφές και με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου να είναι μαζί του δύο φορές τη βδομάδα και να μαγειρεύουν παρέα για τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής.
 
Και μπορεί από τη μάχη των πρωινάδικων να απέχει πια η Ελένη Μενεγάκη αλλά οι υπεύθυνοι του MEGA γνωρίζουν ότι απέναντί τους στον ΑΝΤ1 θα έχουν το Χρήστο Φερεντίνο που όντας αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό θα είναι σίγουρα ένας δυνατός αντίπαλος.
 

 

Γρηγόρης Μελάς  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε