Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λιάνα Κανέλλη: Αυτό είναι το τελικό μου σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή! – Καρακιτσαριό αισθητικής!

Λιάνα Κανέλλη: Αυτό είναι το τελικό μου σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή! – Καρακιτσαριό αισθητικής!

“Εγώ είμαι το κομμούνι που πρέπει να γίνει σαπούνι!” – Με ποια λόγια του Γκέμπελς παρομοίασε τη δράση της Χρυσής Αυγής; – Δείτε το βίντεο!

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί η Λιάνα Καννέλη, με αφορμή τα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο. Όταν η βουλευτής του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα, είπε: “Είναι το τελικό μου σχόλιο!” και διάβασε ένα κείμενο του Γκέμπελς.

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς ήταν από τους γνωστότερους Γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές. Το 1930 ορίστηκε από τον Χίτλερ ως επικεφαλής της Προπαγάνδας του Ράιχ, αρμόδιος, δηλαδή, του NSDAP για τον Τύπο, τις κινηματογραφικές ταινίες, τη Ραδιοφωνία και την Εθνική Παιδεία. Στόχος της δραστηριότητας του ήταν να οδηγήσει το NSDAP στην εξουσία με κάθε μέσο που επέτρεπε το δημοκρατικό Κράτος δικαίου και να ακυρώσει κατόπιν τη δημοκρατική συνταγματική δομή του.

Η Λιάνα Κανέλλη επέλεξε να διαβάσει ένα απόσπασμα από κείμενο του Γκέμπελς που δημοσιέυθηκε στην εφημερίδα Der Angriff, στις 30 Απριλίου 1928…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε