Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

MEGA πρόστιμο για το «Straight Story»

MEGA  πρόστιμο για το «Straight Story»

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έριξε «καμπάνα» 30.000 ευρώ

Η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Straight Story» από το MEGA μπορεί να είχε εξασφαλίσει υψηλή τηλεθέαση στο κανάλι της Μεσογείων αλλά του… έφερε κι ένα πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων ευρώ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έκρινε ότι η κινηματογραφική ταινία δεν έπρεπε να προβληθεί στις 21:00, σε ζώνη δηλαδή που παρακολουθούν μικρά παιδιά, αλλά μετά τις 23:30 και μάλιστα με σήμανση καταλληλότητας για παιδιά πάνω από 15 ετών.

Για την… ιστορία, να αναφέρουμε ότι η ταινία αναφέρεται σε ένα gay ζευγάρι (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης) που δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο γιος τους (Ανθιμος Ανανιάδης) είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα. Η ταινία έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και είχε κόψει χιλιάδες εισιτήρια στους κινηματογράφους όπου προβλήθηκε.

Πάντως, τώρα το MEGA καλείται να πληρώσει 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το κανάλι της Μεσογείων θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής. Άλλωστε, μετά την προβολή του gay γάμου στην «Πολυκατοικία», μάλλον επιθυυμεί με αυτήν την κίνηση να αποφύγει τα… υψηλότερα πρόστιμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε