Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω κλείσει ως γυναίκα»

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Άσχετα αν κάποιοι θεωρούν την εκπομπή της trash, η Μαρία Μπεκατώρου έχει μία γλυκύτητα και ένα αθώο βλέμμα που είναι σίγουρο ότι θα σε κερδίσει από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής σας γιατί είναι αληθινή.

Δεν προσποιείται, δεν την ακούς να λέει κακίες για κανέναν και είναι άτομο που φαίνεται ότι δεν έχει απωθημένα, ούτε επαγγελματικά αλλά ούτε και προσωπικά.

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει τον Αντώνη της, τον «Αντωνάκη» της όπως λέει και είναι τρισευτυχισμένη. Τι μπορεί να κάνει την ευτυχία της ακόμα μεγαλύτερη; Όπως η ίδια ομολογεί στο Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV «Movies an Stars» που θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στις 20:00,

«από μικρή αγαπούσα πολύ τα παιδιά, ήθελα να γίνω νηπιαγωγός και τα πήγαινα υπέροχα με τα παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει και απολαμβάνει όσα μου συμβαίνουν. Είναι εύκολο να διατηρήσουμε τον γάμο μας, γιατί αγαπιόμαστε, τον ζηλεύω και με ζηλεύει. Δεν ψάχνω κινητό ποτέ! Το δυσκολότερο είναι να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανό τον έρωτα μέσα από όλα συμβαίνουν, όμως εμείς το κατορθώνουμε! Πλέον έχουμε στο μυαλό μας να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Δεν θα είμαι από τις μαμάδες που θα αφήνω το παιδί μου, οπότε περιμένω να το αποκτήσω όποτε θέλει ο θεός και άμα μας τύχει! Και να μη γίνει τελικά, δεν θα μας πειράξει. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί αλλά ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Από την άλλη, έχω να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως δεν το εκπέμπω. Έχω κλείσει ως γυναίκα!»

Και μπορεί όπως λέει να έχει κλείσει ως γυναίκα αλλά το φλερτ με τον άλλον Αντώνη, δηλαδή τον Αντώνη Κανάκη, συνεχίζεται καθώς όπως είπε στην εκπομπή «αυτή είναι μία δική μας ιστορία που έχει γράψει ιστορία (γέλια) . Ήταν κάτι το οποίο το κάναμε μέέσα από την καρδιά μας. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά, μόνο το καλοκαίρι, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Θέλω αυτός ο μύθος να παραμείνει. Το έχει αποδεχθεί ο άντρας μου γιατί είναι κάτι τηλεοπτικό. Είναι γλυκούλης, είναι όμορφος, είναι άντρας με τα όλα του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “το μικρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι” και αν του ετοίμαζα ένα δείπνο, θα του μαγείρευα μανιταρόσουπα για πρώτο, χοιρινό φιλέτο με σος εσπεριδοειδών για κυρίως και μιλφέιγ με φράουλες για επιδόρπιο!»

Αποκαλυπτική όμως είναι η Μαρία Μπεκατώρου και για τα επαγγελματικά της σχέδια αφού παρά την επιτυχία που σημειώνει το «Master Chef Junior», τονίζει πως «δεν θα παρατούσα ποτέ το πρωινό που κάνω στο Τηλεάστυ για το πρωινό ενός μεγαλύτερου καναλιού. Εγώ δεν κυνηγάω τα χρήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι διαφορετικό από το πρωινό, αλλά ως εκεί. Όσο με θέλει ο κόσμος, δεν θέλω να κάνω σχέδια.».

Μάλιστα η παρουσιάστρια ομολογεί ότι δεν έχει λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα καθώς «με έχει επηρεάσει η κρίση για τα καλά. Δεν είμαστε μια οικογένεια που δουλεύουμε για πλάκα. Δουλεύουμε για να ζήσουμε. Πλήρωσα το χαράτσι και την έκτακτη εισφορά και όταν αργεί να έρθει ένας λογαριασμός, αναρωτιόμαστε… λέμε “πού είναι”; Δόξα το θεό μπορούμε με οικονομίες να τα βγάζουμε πέρα.»

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη η Μπεκατώρου μιλά με τα καλύτερα λόγια και για την Ευγενία Μανωλίδου και αποκαλύπτει πώς πήγε το γύρισμα για το «Master Chef» που ήταν μαζί καλεσμένες.
Αλλά περισσότερα θα παρακολουθήσετε σήμερα το βράδυ, στις 20:00, από τη συχνότητα του MTV.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε