Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαρία Χούκλη: «Ο ΑΝΤ1 είναι νέα σελίδα στην καριέρα μου»

Μαρία Χούκλη: «Ο ΑΝΤ1 είναι νέα σελίδα στην καριέρα μου»

Πότε θα παρουσιάσει το πρώτο δελτίο

Μετά από την αποχώρησή της από την ΕΡΤ η Μαρία Χούκλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίο ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου:

«Ο ΑΝΤ1 εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Μαρία Χούκλη. Μετά από πολυετή θητεία στην τηλεόραση, η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και σύντομα θα αναλάβει την παρουσίαση  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα στην ενημέρωσή μας καθημερινά στις 8 το βράδυ.

Η ίδια με αφορμή την νέα συνεργασία της  δήλωσε τα ακόλουθα: «Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, μία ακόμα πρόκληση, στην οποία ανυπομονώ να ανταποκριθώ και τη βλέπω με μεγάλο ενθουσιασμό».

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, καλωσόρισε τη Μαρία Χούκλη λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε το δυναμικό μας με μία δημοσιογράφο με τόσο μεγάλη πείρα. Είμαι βέβαιος ότι η Μαρία Χούκλη, με το κύρος και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν, θα προσφέρει πολλά και θα συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 για ένα νέο Δελτίο Ειδήσεων».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Μαρία Χούκλη –εκτός απροόπτου- σκοπεύει να παρουσιάσει το πρώτο δελτίο της στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις θα κάνει το ανανεωμένο –όπως λένε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1- δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη στην παρουσίασή του!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε