Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Ξεκαθαρίζει αν έγινε σεξ στο Survivor! “Φυσικά μου ήρθε το σεξουαλικό…” [vid]

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Ξεκαθαρίζει αν έγινε σεξ στο Survivor! “Φυσικά μου ήρθε το σεξουαλικό…” [vid]

Ο “τρελός Κύπριος” απάντησε αν έγινε σεξ στο Survivor ή όχι. “Φυσικά μου ήρθε το σεξουαλικό…αλλά είμαι σοβαρός!”, δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για τον εαυτό του.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ και μίλησε για το Survivor, το παιχνίδι που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για πέντε ολόκληρους μήνες.

Ο παίκτης του παιχνιδιού που έφτασε στον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ρωτήθηκε για πρώην παίκτες, για την πείνα αλλά και το αν υπήρχε κάποια σεξουαλική επαφή! “Είμαστε άνδρες και μετά από πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο, υπάρχουν πολλά θέματα ορμονικά. Φυσικά μου ήρθε το σεξουαλικό… αλλά είμαι σοβαρός!”, είπε ο Μάριος. “Εκεί δεν έγινε τίποτα δηλαδή;”, επέμενε ο δημοσιογράφος με τον “τρελό Κύπριο” να απαντά ότι είναι ένα θέμα που δεν θα ήθελε να θίξει και ότι αν δεν τρως, είναι απίθανο να λειτουργήσεις.

Στην ίδια εκπομπή μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, έδωσε την δική του απάντηση για τους σταυρούς του Ντάνου. «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα παιδί που πιστεύει πάρα πολύ στον Θεό. Και εγώ πιστεύω στο Θεό. Σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του άλλου να κάνει οτιδήποτε θέλει. Αυτό που είδα σε ένα βίντεο τελοσπάντων ότι τον κορόιδεψα για τον σταυρό, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Ήταν όταν ήταν το παιχνίδι με τον κύλινδρο και είχα πει εάν είναι να κερδίζω όλα τα παιχνίδι να βάζω κάτι με το σταυρό. Και έκανα το σταυρό μου. Το σταυρό μου εγώ τον έκανα πάρα πολλές φορές, το οποίο δεν έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Τον έκανα όμως όταν ένιωθα εγώ ότι πρέπει να τον κάνω. Τον έχω κάνει και σε παιχνίδι και στο camp και όταν είμαι μόνος μου στη θάλασσα και σκέφτομαι τα δικά μου», ανέφερε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε το βίντεο με τον φιναλίστ του φετινού Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε