Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάριος Survivor: “Πρέπει να είμαστε εχθροί” [vid]

Μάριος Survivor: “Πρέπει να είμαστε εχθροί” [vid]

Οι κόντρες συνεχίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους. Ο Μάριος αποκάλυψε τη δική του “πικρή” αλήθεια στον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο.

Survivor δίχως κόντρες δεν γίνεται! Και ενώ το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία, οι εντάσεις κορυφώνονται με τον τσακωμό των Μαχητών και των Διασήμων να μη λέει να κοπάσει. Δείτε τι ειπώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο σχετικά με την κόντρα των δύο αντίπαλων ομάδων, που πλέον δεν είναι αντίπαλες μόνο στα αγωνίσματα…

Όλα ξεκίνησαν στο αγώνισμα της Τρίτης 23/5. Τότε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε πρώτος να βάλει πιο γρήγορα 3 πετυχημένες βολές στον στόχο, όμως δεν ακολούθησε τον κανόνα του παιχνιδιού να πατήσει το πόδι του σε ένα ξύλο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κάνει ένσταση ο μισθοφόρος που το παρατήρησε και να “φάει” πέναλτι. Έτσι, Μάριος και Ντάνος ξαναέκαναν την κούρσα και εκεί, ο Μάριος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αρχικά, φάνηκε ότι κανείς δεν ξεκίνησε να κάνει το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθούν οι δύο ομάδες. “Με την Ευρυδίκη και με όλους τους παίκτες δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε μετά τις κόντρες που δημιουργήθηκαν”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor. Λίγο αργότερα όμως, οι Μαχητές φάνηκαν πρόθυμοι να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, με τη βοήθεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Με αφορμή τη καλή σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την Σάρα Εσκενάζυ, οι Μαχητές πρόσφεραν τα δικά τους πιτάκια μέσω της αθλητικογράφου, στην ομάδα των Διασήμων. Οι Μαχητές είχαν μαγειρέψει παραπάνω πιτάκια για να τα δώσουν στους Διάσημους και να τεθούν και πάλι νέες βάσεις για μια σχέση που μπορεί να μην είναι φιλική, αλλά όλοι συμφώνησαν ότι πάνω από όλα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό και εκτίμηση.

Ο Μπο δεν δέχτηκε καν να δοκιμάσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού στην Βαλαβάνη, να μην ξαναπάει εκεί, ενώ Κοκκινάκης και Χρανιώτης δοκίμασαν, αλλά δεν τους άρεσε η κίνηση των Μαχητών. Όλοι από την ομάδα των Διασήμων επέμεναν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις, δεν θα βελτιωθούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο. “Δεν μισώ κανέναν αλλά έχω άποψη για όλους! Ελπίζω με τον καιρό να είναι πιο πολιτισμένα τα πράγματα μεταξύ μας”, είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Την ίδια ώρα, έγινε και άλλο βήμα στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι δυό τους κάθισαν για αρκετή ώρα στην παραλία και μίλησαν για το τι κάνανε από το πρωί στην παραλία τους και τι άποψη έχουν για την κόντρα των δύο ομάδων. “Για πες τι λέγατε εκεί με την Ευρυδίκη;”, ρώτησε μετά ο Αναγνωστόπουλος τον Βασάλο, με τον ίδιο να του απαντά ότι, η ίδια τού είπε ότι επιθυμεί να αφήσουν πίσω τις κόντρες και να μην κρατήσει καιρό αυτή η παρεξήγηση.

“Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί, το παιχνίδι πρέπει να έχει ανταγωνισμό”, απάντησε από την άλλη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού και φαβορί για τον τελικό ξέρει πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι κατά βάση ανταγωνιστικό και μάλιστα όπως είπε, είναι φυσιολογικό να γίνονται αυτά, αφού μέχρι και στην ίδια ομάδα υπάρχουν διαφωνίες, πόσο μάλλον σε αντίπαλες. Έτσι, εξέφρασε στον Βασάλο και τον μισθοφόρο την άποψη του για την κόντρα Διασήμων και Μαχητών, που ναι μεν είναι σημαντικό να λυθεί αλλά θα πάρει χρόνο…

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε