Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρτάκης και Φουρέιρα μιλούν για τη φοροδιαφυγή καλλιτεχνών

Μαρτάκης και Φουρέιρα μιλούν για τη φοροδιαφυγή καλλιτεχνών

Είναι νέοι, ταλαντούχοι και μιλούν για τα προβλήματα των νέων. Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα που, ως τραγουδιστές μάλιστα, μιλούν και για τη φοροδιαφυγή που παρατηρείται στον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δύο τραγουδιστές συναντούν τον Αντώνη Σρόιτερ που απόψε στις 11 το βράδυ, κάνει «Αυτοψία» στη νυχτερινή διασκέδαση και για το πώς περνούν οι νέοι τα βράδια τους… την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Τα φθηνά μπαρ, οι μεγάλες πίστες, τα νέα στέκια, οι πλατείες και τα σπίτια που έχουν πλέον μετατραπεί σε χώρους ψυχαγωγίας των νέων που αναζητούν οικονομικότερες λύσεις για τη διασκέδασή τους είναι μερικά από όσα θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή. Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» καταγράφοντας στο πώς έχει διαμορφωθεί η νυχτερινή διασκέδαση των νέων και τι άλλαξε η νέα πραγματικότητα στις συνήθειές τους!

Εκτός όμως, από τους νέους που μιλούν για την κρίση, ο δημοσιογράφος συναντά και τον Κώστα Μαρτάκη με την Ελένη Φουρέιρα που μιλούν για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν αυτοί, ως νέοι καλλιτέχνες, στη νυχτερινή διασκέδαση.

Κώστας και Ελένη λένε λοιπόν ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, οι έλληνες βγαίνουν το πολύ μία φορά τη βδομάδα για να διασκεδάσουν, αναφέροντας μάλιστα ότι συμφωνούν που οι συνομήλικοί τους αναζητούν πιο οικονομικούς τρόπους διασκέδασης. Σημαντικό όμως είναι ότι οι δύο τραγουδιστές μιλούν και για τη φοροδιαφυγή καλλιτεχνών, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται το κράτος που δεν κάνει σωστούς ελέγχους. Περισσότερα όμως, απόψε στις 11 το βράδυ, στην «Αυτοψία» που κάνει ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε