Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μάχη με ισοβαθμία στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη

Γρηγόρης Μελάς |
Μάχη με ισοβαθμία στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.02.2010 | 15:37
Πρώτη δημοσίευση: 23.02.2010 | 15:37

Η Μενεγάκη έφτασε τους Καραμέρο, Χαριτάτο - Η Τσαπανίδου έχασε από τη Σαράφογλου

Πόλεμος τηλεθεάσεων χθες και στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη αφού η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να φτάσει και να ισοβαθμήσει με τους Καραμέρο-Χαριτάτο ενώ ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» τερμάτισε ως συνήθως τρίτος! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης ήταν οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,8%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 19,8%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,3%

Στο νεανικό κοινό η Μενεγάκη κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση…ανενόχλητη από τους αντιπάλους της. Συγκεκριμένα οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο νεανικό κοινό ήταν οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 25,1%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 15,5%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,6%

Αξιοσημείωτη βεβαίως είναι και η κόντρα των δύο ενημερωτικών εκπομπών που προβάλλονται την ίδια ώρα. Η Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ μπορεί να μην σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά όπως αυτά που έκανε όταν ήταν στην ΝΕΤ αλλά κατάφερε να ανεβάσει τα… μηδενικά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο έμεινε πίσω από την αντικαταστάτριά της Μαρία Σαράφογλου. Οι μέσοι όροι τηλεθέασης των δύο εκπομπών ήταν οι εξής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 9,6%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 9,5% με 8,8%

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή της ΝΕΤ με τη Μαρία Σαράφογλου προβάλλεται από τις 10 έως τις 12 ενώ η καινούργια εκπομπή της Τσαπανίδου από τις 10 έως τη 1. Αν λοιπόν αναλύσουμε τα ποσοστά τηλεθέασης μόνο στο δίωρο (δηλαδή από τις 10 έως τις 12) που οι δύο ενημερωτικές εκπομπές… κονταροχτυπιούνται, βλέπουμε ότι ο μέσος όρος τηλεθέασης στην εκπομπή της Τσαπανίδου είναι 10,2% έναντι 9,4% της Σαράφογλου. Να δούμε τι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού η… μάχη των τηλεθεάσεων συνεχιστεί!

 
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο