Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Με γεμάτο «πακέτο» αποχωρεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Με γεμάτο «πακέτο» αποχωρεί η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τίτλους τέλους ρίχνει απόψε στις 9 το βράδυ το «Πάμε πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα πει στους τηλεθεατές «ραντεβού τον Οκτώβριο» αφού, όπως πρώτα σας είχαμε αναφέρει στο Newsit, η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ALPHA και για την επόμενη σεζόν.

Είναι αλήθεια πάντως, ότι η παρουσιάστρια αποχωρεί από το τηλεοπτικό τοπίο με ψηλά το κεφάλι και γεμάτο το «Πακέτο» της με τηλεθεάσεις, αφού αποδείχτηκε για ακόμα μία σεζόν ότι η εκπομπή έχει φανατικούς τηλεθεατές. Για του λόγου το αληθές, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, από την προβολή των 33 έως τώρα επεισοδίων, η εκπομπή σημειώνει μέσο όρο σεζόν 27,3% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι υπεύθυνοι του Alpha δεν ήθελαν να χάσουν από το primetime τους την εκπομπή αφού εισπράττουν… πακέτο τηλεθεάσεων!

Τι θα δούμε όμως, στο αποψινό, 34ο στη σειρά και τελευταίο της σεζόν επεισόδιο; Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου «το πρώτο πακέτο, το στέλνει μια γυναίκα 32 ετών, η οποία αναζητά τον πατέρα της. Όταν οι γονείς της χώρισαν και ο πατέρας της έφυγε, ήταν μόλις 2 ετών. Η νεαρή γυναίκα δεν γνωρίζει πολλά για τον πατέρα της. Το μόνο που έχει από εκείνον είναι μία φωτογραφία του. Δεν ξέρει αν είναι στη ζωή, αν έχει άλλη οικογένεια, αν η ίδια έχει άλλα αδέρφια. Δεν αισθάνεται τίποτα για εκείνον αφού δεν τον γνωρίζει και το μόνο που εύχεται είναι να βρίσκεται στη ζωή και να αποδεχτεί την πρόσκλησή της, προκειμένου να της απαντήσει το ερώτημα που την ταλαιπωρεί όλα αυτά τα χρόνια: γιατί επέλεξε να είναι απών από τη ζωή της;

Το τελευταίο πακέτο της σεζόν, το στέλνει ένας 52χρονος Αμερικάνος, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα για να κάνει πράξη το μεγάλο του όνειρο, να βρει τη βιολογική του μητέρα. Νιώθει πολύ τυχερός κι ευγνώμων που μεγάλωσε με δυο σωστούς γονείς που του έδωσαν πολλή αγάπη, όλα τα απαραίτητα εφόδια και σωστές βάσεις. Ωστόσο, νιώθει ένα κενό μέσα του, καθώς δεν γνώρισε ποτέ τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ζωή, και δεν έμαθε ποτέ τον λόγο που δόθηκε για υιοθεσία. Υπολογίζει ότι η βιολογική του μητέρα, αν ζει, θα είναι πάνω από 90 ετών κι έτσι δεν ξέρει αν θα καταφέρει να τη γνωρίσει. Θα νιώσει όμως εξίσου ευτυχής αν ανακαλύψει ότι έχει αδέρφια, μιας και η αδερφική αγάπη είναι αυτή που του έχει λείψει περισσότερο. Θα λάβει τις απαντήσεις που ψάχνει, αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος και με γεγονότα που θα τον σοκάρουν». Η συνέχεια στη συχνότητα του ALPHA, απόψε στις 9 το βράδυ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε