Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Με ποια θα συναντηθεί on air ο Γιώργος Λιάγκας;

Με ποια θα συναντηθεί on air ο Γιώργος Λιάγκας;

Η… σχέση τους είναι «περίεργη», ενώ μάλιστα αρκετοί πιστεύουν πως δεν είναι και η καλύτερη αφού πολλές φορές έχουν διαφωνήσει.

Βέβαια, τα δύο τελευταία χρόνια που ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά παρουσιάζουν με επιτυχία την πρωινή εκπομπή στο MEGA έχουν επιλέξει να έχουν στην παρέα τους τη Σάσα Σταμάτη, πράγμα που αποδεικνύει ότι «αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε»! Ωστόσο, αρκετές φορές, ιδιαίτερα ο Γιώργος και λιγότερο η Φαίη, έχει έρθει σε… κόντρα on air με τη Σάσα. Ε, αυτό αναμένεται να γίνει και αύριο που Γιώργος και Σάσα, θα βρεθούν ξανά δίπλα δίπλα, αλλά αυτή τη φορά όχι μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από τα μικρόφωνα.

Ως γνωστό, ο Λιάγκας έχει εκπομπή στο Real Fm, από τις 15:30 έως 17:00 καθημερινά, μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Αύριο όμως, Τετάρτη που η Ελεάννα θα απουσιάσει από την εκπομπή για προσωπικούς της λόγους, ο Γιώργος κάλεσε τη Σάσα να πάει στο στούντιο. Όπως φαίνεται λοιπόν, αύριο θα ακούσουμε στο Real πώς είναι… real οι σχέσεις τους. Κι είναι σίγουρο ότι θα πουν πολλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε