Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με ποιες κυρίες της ενημέρωσης θα περάσει το «Βράδυ» του ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Με ποιες κυρίες της ενημέρωσης θα περάσει το «Βράδυ» του ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Παρασκευή βράδυ κι έχει… «Βράδυ». Όπως χθες, έτσι και σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα, θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Βράδυ».

Απόψε ο Πέτρος Κωστόπουλος θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής του δύο κυρίες την ενημέρωσης, που και οι δύο έχουν βρεθεί με επιτυχία στην παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Πρώτη καλεσμένη η Λιάνα Κανέλλη που μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την πολιτική. Η Λιάνα Κανέλλη λοιπόν σχολιάζει με το δικό της τρόπο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Τι λέει για τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα; Γιατί δεν θεωρεί το ΣΥΡΙΖΑ κομμουνιστικό κόμμα και ποια είναι η βασική πολιτική διαφορά του με το ΚΚΕ, που αποτρέπει τη συνεργασία των δύο κομμάτων; Πώς σχολιάζει την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή και γιατί ισχυρίζεται πως «βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος»; Η Λιάνα Κανέλλη διαθέτει πάντα λόγο που σε κάνει να έχεις πολλούς λόγους για να την ακούσεις.

Στη συνέχεια, απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο θα βρεθεί η Ρίτσα Μπιζόγλη που παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα. Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως το τι έκανε ο άντρας της, όταν εκείνη ξυπνούσε από τις 4 τα χαράματα για να πάει στην εκπομπή της και γιατί δεν έχει κάνει παιδί. Με πολύ χιούμορ μάλιστα η Μπιζόγλη αποκαλύπτει πως στην προσπάθειά της να «γίνει» Ελένη Πετρουλάκη, κατέληξε 3 μήνες στο κρεβάτι ενώ απαντά και στο ερώτημα του Κωστόπουλου για το ποιον χαρακτηρισμό προτιμάει: αυτόν του «ωραίου κοριτσιού» ή της «καλής δημοσιογράφου»; Η Ρίτσα Μπιζόγλη αποδεικνύει ότι οι «κυρίες της ενημέρωσης» μπορεί να διαθέτουν και πολύ χιούμορ…!

Περισσότερα όμως, απόψε στις 12 το «Βράδυ» στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε