Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Με προβλήματα ξεκινά το «Elatte» των Μπουλέ και Πάτρα

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Κάθε μέρα, στις 7 το πρωί η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας θα λένε «Elatte» προσπαθώντας να προσελκύσουν τους τηλεθεατές και να κάνουν τηλεθεάσεις.

Η εκπομπή θα διαρκεί μέχρι τις 11 και σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να «παντρέψει» την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Όπως αναφέρει το κανάλι του Αμαρουσίου «η εκπομπή θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την επικαιρότητα και όλες τις εξελίξεις στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σκηνικό.». Και βέβαια, επειδή Μπουλέ και Πάτρας δεν μπορούν να καλύψουν το κομμάτι αυτό ο ΑΝΤ1 διευκρινίζει ότι «στο πλευρό των δύο παρουσιαστών θα βρίσκονται έμπειροι πολιτικοί συντάκτες και οικονομικοί αναλυτές.»

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο κανάλι του Αμαρουσίου αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα προκειμένου να βρουν το ποιοι θα καλύψουν το συγκεκριμένο κομμάτι αφού αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ευγενικά «όχι». Έτσι, μπορεί η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα αλλά ακόμα αναζητούνται οι συνεργάτες που θα καθίσουν στο πάνελ της εκπομπής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, σήμερα θα γίνει το πρώτο δοκιμαστικό για να δουν ποια θα είναι η ομάδα που θα «δέσει» με τους παρουσιαστές. Πιο πιθανός πάντως για να καλύψει το ειδησεογραφικό κομμάτι είναι ο Γιώργος Παγάνης ενώ έχουν επιστρατευτεί οι δημοσιογράφοι από τα δελτία ειδήσεων του σταθμού για να παρουσιάζουν όποτε υπάρχει ανάλογη ειδησεογραφία τα θέματά τους. Γεγονός πάντως είναι ότι στο Μαρούσι υπάρχει μία έντονη δυσαρέσκεια από αρκετά πρόσωπα που «αναγκάζονται» να συνεργαστούν με την εν λόγω εκπομπή. Η αντίδρασή τους έχει να κάνει με το κατά πόσο θα παρεμβαίνουν Μπουλέ και Πάτρας στα θέματά τους αλλά αυτό είναι κάτι που έχει διευκρινιστεί στους δύο παρουσιαστές, τονίζοντάς τους ότι σε θέματα επικαιρότητας θα μένουν πίσω για να παρουσιάζουν τα θέματα οι πιο ειδικοί.

Εκτός όμως, από τα προβλήματα με τα πρόσωπα του ενημερωτικού τομέα, φαίνεται πως στο Μαρούσι αντιμετώπισαν αντιδράσεις και από κάποιους που θεωρούσαν σίγουρους ότι θα βρεθούν στην εκπομπή καλύπτοντας το ψυχαγωγικό κομμάτι. Πολύ… περίεργη θεωρείται η αποχώρηση της Μαίρης Συνατσάκη αλλά και του Παναγιώτη Χατζηδάκη που ήταν σίγουροι ότι θα βρεθούν στο πάνελ του «Elatte». Σήμερα λοιπόν θα δοκιμαστούν κάποια άλλα πρόσωπα για τις συγκεκριμένες θέσεις, όπως η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2007, Αντωνία Καλλιμούκου.

Από τα δοκιμαστικά, που όπως είπαμε θα γίνουν σήμερα και αύριο, θα αποφασιστεί τελικά ποιοι θα βρεθούν το πάνελ της εκπομπής και θα είναι στο καλοκαιρινό «Elatte». Άλλωστε από Δευτέρα Μπουλέ και Πάτρας ξεκινούν τη μάχη της τηλεθέασης και από αυτή θα εξαρτηθεί και το μέλλον τους στο κανάλι του Αμαρουσίου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε