Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μεγάλη πτώση της Μενεγάκη

Το πόσοι θα ήθελαν να πιάσουν την Patty στα χέρια τους και να της βγάλουν τις… κοτσίδες, δεν λέγεται.

Η άφιξή της στα τηλεοπτικά πλατό έχει κάνει όλους όσοι την φιλοξένησαν να χαρούν από τις υψηλές τηλεθεάσεις ενώ αρκετούς άλλους να τραβάνε τα μαλλιά τους.

 
Μιλώντας για… τρίχες, αυτός που πρέπει να ταλαιπωρήθηκε σήμερα το πρωί είναι ο κομμωτής της Ελένης Μενεγάκη προσπαθώντας να ισιώσει τις τρίχες της, αφού η παρουσιάστρια είδε το ραβασάκι της AGB. Το οποίο δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για την εκπομπή της που πέρασε στην τρίτη θέση της κατάταξης και στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο έκανε μονοψήφιο μέσο όρο. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της AGB ο «Καφές»… έκατσε στο 9,7 στο γενικό σύνολο και στο 11,5 στο δυναμικό κοινό. Με αρκετή διαφορά την ξεπέρασε το δίδυμο του ΑΝΤ1 στο γενικό σύνολο κάνοντας 15,5 ενώ οριακή ήταν η διαφορά τους στο δυναμικό κοινό όπου οι Καραμεροχαριτάτοι έκαναν 11,9.

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να μην ανήκει όπως σωστά λέει στο target group της Patty αλλά η νεαρή καλεσμένη τους, τους έκανε το «Πρωινό Mou» να εκτιναχθεί στο 38,4 στο γενικό σύνολο και στο 41,6 στο δυναμικό κοινό. Αν και δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε και σε άλλα από τα επί μέρους κοινά, αξίζει να σημειώσουμε ότι στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών, η πρωινή εκπομπή του MEGA έκανε 77,2.

Ευτυχώς που η νεαρή Λάουρα δεν μια ελληνικά. Αλλιώς… ποτέ δεν ξέρεις.
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε