Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μετά τη Φιλοσοφική είναι «Μες στην καλή χαρά»

Μετά τη Φιλοσοφική είναι «Μες στην καλή χαρά»

Την προηγούμενη σεζόν, ήταν στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, παρουσιάζοντας θέματα στην «Ελένη».

 Φέτος όμως, η νεαρή και ομολογουμένως όμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι «Μες στην καλή χαρά». Τις τελευταίες μάλιστα βδομάδες κάθισε και στον καναπέ της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πώς και βρέθηκε σε αυτή τη θέση.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Κωνσταντίνα δεν είναι και… χθεσινή στο χώρο. Στο «βαλιτσάκι» της μάλιστα έχει και το πτυχίο της Φιλοσοφικής Σχολής, αλλά και σπουδές σε βιολί. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, δημοσιεύουμε μία παρουσίαση που της είχε γίνει πριν από δύο περίπου χρόνια στην εφημερίδα Espresso, όπου είχε τον τίτλο

«Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το απόλυτο θηλυκό της Φιλοσοφικής»

Το κείμενο λοιπόν της εφημερίδας που είχε την υπογραφή της Ζωής Παντούδη, ανέφερε τα εξής:

«Το πρόσωπό της δεν το ξεχνάς εύκολα καθώς αποπνέει κάτι από το απόλυτο θηλυκό! Η Κωνσταντίνα έχει διακριθεί μέσα από το διαγωνισμό «Miss Εurope Face» το 2007. Στην πορεία συμμετείχε σε διαφημιστικά, μεταξύ των οποίων για τα Multirama. Σκοπεύει να κατέβει ξανά στην αρένα της ομορφιάς. Με τέτοια προσόντα έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα κατακτήσει και αυτό το χώρο.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Ηρθε στην Αθήνα πριν από μερικά χρόνια για σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της μόδας.
ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα βιολιού και λατρεύει τη γυμναστική, πιο συγκεκριμένα τη yoga.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο διαγωνισμό «Miss Europe Face 2007». Εγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της σε διαφήμιση της Cosmote.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταφέρει να πάρει το πτυχίο της και να κάνει μεταπτυχιακό στις δημόσιες σχέσεις. Θέλει να διαγράψει λαμπρή καριέρα στο χώρο του modeling και σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στα επόμενα καλλιστεία του ANT1.
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Η ειλικρίνειά της. Θεωρεί ότι «η διπλωματία είναι κάτι πολύ χρήσιμο σήμερα και όχι να λες τα πράγματα έξω απ’ τα δόντια» δηλώνει χαρακτηριστικά.
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ… τις σοκολάτες, αν και προσπαθεί να τις αποφεύγει.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπουδήποτε, αρκεί η παρέα να είναι ευχάριστη. Ξεχωρίζει όμως στις προτιμήσεις της τα νότια προάστια.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη και να νιώθει πλήρης δίπλα του.»
Αυτά λοιπόν έγραφε η Espresso πριν από δύο χρόνια για τη σέξι Κωνσταντίνα που είναι φανερό πως θα συνεχίσει να είναι «Μες στην καλή χαρά», κάθε σαββατοκύριακο στον ALPHA.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε