Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μετά τη «λίστα Λαγκάρντ», βρέθηκαν… κι οι «Φίλοι»!

Μετά τη «λίστα Λαγκάρντ», βρέθηκαν… κι οι «Φίλοι»!

Το τι περιπέτειες έχουν γνωρίσει οι συγκεκριμένοι «Φίλοι», δεν λέγεται…! Αλλά όπως προβλέπεται, βρήκαν το δρόμο τους, για τον τηλεοπτικό αέρα!

Ο λόγος για τη σειρά «Δείξε μου το φίλο σου» που ξεκίνησε να γυρίζεται το 2004 (ναι, ναι…! Καλά διαβάσατε!), σταμάτησε να γυρίζεται μετά τα πρώτα δύο επεισόδια και γυρίστηκε ξανά το 2005 μετά από αλλαγές στους συντελεστές.

Η πιο βασική είναι ότι από τη σειρά αποχώρησε ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα. Ο τώρα γνωστός και πολύ καλός ηθοποιός, αντικαταστάθηκε από τον Διαμαντή Καραναστάση που και με καινούργιο σκηνοθέτη, γυρίστηκαν όλα τα επεισόδια για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, εν έτη 2005 ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τη σειρά στον αέρα και μετά… παράπεσε! Τι, σας κάνει εντύπωση; Εδώ κοτζάμ «λίστα Λαγκάρντ» είχε παραπέσει. Γιατί δηλαδή να μην ξεχαστούν στο Μαρούσι με τόσες σειρές που γύριζαν τόοοοοοτε; Ε, τώρα όμως, στη μετακόμιση από Μαρούσι προς «Στούντιο Κάππα» έπεσε το μάτι τους στους… ξεχασμένους «Φίλους». Αφού λοιπόν αναρωτήθηκαν «βρε, πώς τους είχαμε ξεχάσει αυτούς τόσο καιρό;», αποφάσισαν να τους αξιοποιήσουν και να τους βγάλουν προς προβολή, ώστε να μην γκρινιάζουμε κι εμείς ότι δεν έχουν ελληνικές σειρές. Ευκαιρία λοιπόν να δούμε τους ηθοποιούς πώς ήταν… πριν αρκετά χρόνια, αφού ορισμένοι (από τους άνδρες!) ήταν ακόμα… αμούστακοι!

Τι γίνεται στη σειρά «Δείξε μου το φίλο σου»; Οι «Φίλοι» λοιπόν είναι μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια και το πώς περνούν στα φοιτητικά τους χρόνια!

Όπως αναφέρει και το παλαιό δελτίο Τύπου, «πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος (Διαμαντής Καραναστάσης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Άγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό όμως που τον κρατάει πίσω είναι πως είναι υπερβολικά ντροπαλός! Αλλά αν και τα 3 αγόρια σπουδάζουν μαθηματικοί, η τετράγωνη λογική δεν φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο. Όσο για τα κορίτσια της παρέας, κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Πολλές φορές πηγαίνει γυρεύοντας, αλλά μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, πηγαίνει ξανά στον Γιώργο. Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και το μότο της είναι πως: όλα μπορούν να συμβούν! Πιστεύει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτα που δεν την ενδιαφέρει. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.»

Το σενάριο υπογράφουν οι Δήμητρα Πούλκου και Σπύρος Κορωνιώτης, τη σκηνοθεσία ο Άκης Σταματιάδης και πρωταγωνιστούν οι: Κατερίνα Τσάβαλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Άγγελος Μπούρας, Κίμων Φιορέτος, Βάλια Πάτσιου, Μαρία Σαλτίρη.

Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλαμε όταν λέγαμε για τις περιπέτειες των «Φίλων», ιδού και η πρώτη φωτογράφιση για τη σειρά, που το ρόλο του Γιώργου ερμηνεύει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και που όπως βλέπετε είναι δεξιά.

Αυτές τις μέρες λοιπόν στον ΑΝΤ1, αφού… βρήκαν τους «Φίλους» και ξεσκόνισαν τις κόπιες, θα αποφασίσουν το πότε θα τους βγάλουν στον αέρα! Γιατί, όπως και η «λίστα Λαγκάρντ»… όλα κάποτε βγαίνουν στον αέρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε