Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετά το «Πρωινό mou» θα κάνει… σταριλίκια και στην πασαρέλα!

Μετά το «Πρωινό mou» θα κάνει… σταριλίκια και στην πασαρέλα!

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές στο «Πρωινό mou», κάνοντας πρεμιέρα για τρίτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες, η ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής έχει ξεκινήσει να δουλεύει καθημερινά για την καινούργια σεζόν. Ενώ όμως, όλοι προετοιμάζονται, ένα πρόσωπο του «Πρωινού mou», ετοιμάζεται να κάνει… πασαρέλα!
Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη που αυτήν την Κυριακή, θα εμφανιστεί ως μοντέλο στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week.

Συγκεκριμένα, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιείται η 12η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, όπου θα παρουσιαστούν οι προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013. Σκοπός της AXDW που ξεκίνησε το 2007, είναι η προώθηση της ελληνικής μόδας και εκτός συνόρων. Οι γνωστοί σχεδιαστές που συμμετέχουν είναι οι:

Aslanis, Μakis Tselios, Miltos, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, Ratt by Rita Attalla, Panos Apergis, Paris Valtadoros, Rita Pateroni, Asel & Eleonora.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η AXDW είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, αλλά και θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα 3 βραβεία Best Catwalk, Best Trendsetter και Best New Designer. Οι νέοι αυτοί σχεδιαστές είναι οι:

Carmen Emanouela Popa, E.L.R by Irene Lytra, Eleni Kyriacou, F.A.K.E. couture by e-outfit.com, inSomniac by Spiros Stefanoudakis, Pixie Mud Designers, Polinα Argyrou, Runway by Manos Caravlidis, Stylianos, Victoria Sarri by Fashion Erotokritos, Yura Tsu.

Στην επίδειξη λοιπόν του Stylianos, θα εμφανιστεί ως… μοντέλο, η Σάσα Σταμάτη, φορώντας μία μαύρη τουαλέτα, αλλά όχι με… μαύρο καπέλο, όταν τη δείχνει ο φακός στο τρέιλερ του MEGA όταν ο «καναλάρχης» Θύμιος λέει ότι δεν θα ανεχτεί «σταριλίκια»! Το σίγουρο πάντως είναι ότι για το catwalking της, θα ακούσει πολλά από το Γιώργο Λιάγκα στην πρεμιέρα του «Πρωινού mou»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε