Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετακομίζει η Αννίτα Πάνια στον ALPHA;

Τις τελευταίες μέρες όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Αννίτα Πάνια να βρίσκει τηλεοπτική στέγη για τα «Παρατράγουδά» της στον ALPHA.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Υπάρχει… καπνός ή όχι γύρω από αυτές τις φήμες;

Η αλήθεια είναι ότι η εκπομπή «Παρατράγουδα», άσχετα αν μας αρέσει ή όχι, έδινε στο ALTER υψηλές τηλεθεάσεις. Λογικό λοιπόν η εκπομπή να προσπαθήσει να βρει άλλο τηλεοπτικό κανάλι αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο κανάλι του Μπουρναζίου.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση υψηλού στελέχους του ALPHA με την Αννίτα Πάνια. Κι όταν λέμε «υψηλού στελέχους» εννοούμε τα δύο-τρία πρόσωπα (το πολύ!) που έχουν λόγο στη διαμόρφωση του προγράμματος του καναλιού. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγες μέρες δόθηκε το πράσινο φως στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» για να συνεχίσει και την καινούργια χρονιά.

Το πρόβλημα για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν οικονομικής φύσης καθώς μπορεί η εκπομπή να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις αλλά η διαφημιστική πίττα του σαββατοκύριακου έχει μειωθεί κατά πολύ. Οπότε είναι μάλλον αδύνατο να προστεθεί καινούργια εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας τα Σαββατοκύριακα ενώ μάλιστα προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με άλλες εκπομπές τους για το καθημερινό prime time. Όπως φαίνεται λοιπόν τα σενάρια περί μετακόμισης των «Παρατράγουδων» στον ALPHA μάλλον είναι… επιστημονικής φαντασίας!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε