Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος «Master Chef»;

Τα κατσαρολικά ξεσκονίζονται, οι κουτάλες μπαίνουν στη θέση τους, οι φούρνοι είναι έτοιμοι να ζεσταθούν ξανά! Και πενήντα χιλιάδες… ζεστά ευρωπουλάκια είναι έτοιμα να δοθούν σε αυτόν που θα αποδείξει ότι είναι «Master Chef».

Αν και αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για το «Master Chef Junior» οι υπεύθυνοι του MEGA βάζουν μπροστά και το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής για ενήλικες. Άλλωστε τα γυρίσματα για το «Master Chef».πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα με τα παιδιά. Έτσι λοιπόν αναζητούνται αυτοί που θα λάβουν μέρος. Μπορεί ακόμα στο κανάλι της Μεσογείων να μην έχουν αποφασίσει ποια θα είναι η παρουσιάστρια αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να υπάρξουν πολλοί διαγωνιζόμενοι. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του MEGA:

«ο πιο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο MEGA. Οι τρεις αγαπημένοι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι έτοιμοι να αναδείξουν τον επόμενο Έλληνα Master Chef. Εάν η μαγειρική είναι το πάθος σου τηλεφώνησε στο 2106179701 ή κάνε κλικ στο www.megatv.com και διεκδίκησε τον τίτλο και 50.000 ευρώ».

Συνεπώς, αν πιστεύετε ότι διαθέτετε γνώσεις και ταλέντο στη μαγειρική και μπορείτε να είστε ο… δεύτερος Έλληνας Master Chef, αφού ο πρώτος πρώτος Έλληνας Master Chef είναι ο Άκης Πετρετζίκης, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή και να βρεθείτε στους μαγειρικούς πάγκους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε