Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit – Η επιστροφή και τα σχέδια του «Master Chef»!

Σας έλειψε ο «Master Chef»; Γιατί αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι του χρόνου τον Ιανουάριο που καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ριάλιτι μαγειρικής θα επιστρέψει σε λίγες μέρες…

Ο «Master Chef» έρχεται… εσπευσμένα με σκοπό να κόψει τη φόρα και τις υψηλές τηλεθεάσεις του «Ράδιο Αρβύλα». Όσο καιρό το MEGA πρόβαλλε το ριάλιτι μαγειρικής του η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 έχανε στη μάχη της τηλεθέασης.

Μετά το τέλος όμως του «Master Chef» η παρέα του Αντώνη Κανάκη καταφέρνει να χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις φεύγοντας πολύ μπροστά από τους αντιπάλους του. Έτσι λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να επιτεθούν και να βάλουν απέναντι στους «Ράδιο Αρβύλα» ξανά τους Ευγενία Μανωλίδου, Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η μάχη θα δίνεται μόνο μία φορά τη βδομάδα αφού το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται μόνο κάθε Τετάρτη. Έτσι, από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 22:50 και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα θα προβάλλεται το «Master Class», τα μαθήματα δηλαδή που έδιναν τα μέλη της κριτικής επιτροπής στους διαγωνιζόμενους.

Βέβαια, τα όσα ακούγονταν στο «Master Class» ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα και για τους τηλεθεατές, γι’ αυτό και η εκπομπή σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην κόντρα «Master Chef» με «Ράδιο Αρβύλα» και ποιος τελικά θα κερδίσει τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε