Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit: Τα «Κόκκινα Χαλιά» στρώνονται για τη Eurovision

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έντονο παρασκήνιο και… παραφιλογογία έχει ξεκινήσει από χθες για το αν το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά» θα είναι τελικά ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους για το φεστιβάλ της Eurovision.

Συγκεκριμένα χθες, το απόγευμα πήραν φωτιά τα τηλέφωνα στη δισκογραφική εταιρεία SONY γιατί κυκλοφόρησε η… είδηση (?!?) ότι το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά» που ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας αποσύρεται από το διαγωνισμό για τη Eurovision.
Όπως όμως στελέχη της SONY μας διαβεβαίωσαν όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά αντίθετα, τα «Κόκκινα Χαλιά» έχουν στρωθεί στη δουλειά για να ετοιμάσουν το τραγούδι. Σήμερα μάλιστα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση για να αποφασιστεί το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν για το φεστιβάλ. Όπερ και εγένετο…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση στελεχών της δισκογραφικής εταιρείας SONY με το συγκρότημα και αφού άκουσαν τα τρία τραγούδια στα οποία είχαν καταλήξει αποφασίστηκε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν τα «Κόκκινα Χαλιά» μαζί με τους άλλους υποψήφιους για το ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Παπαδημητράκη, μέλος του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά» μας είπε πως δεν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη περί αποχώρησης από τον διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα μας είπε πως «δουλεύουμε κανονικά για το διαγωνισμό. Είναι αλήθεια ότι ήμασταν ανάμεσα σε δύο τραγούδια το ένα δικής μας σύνθεσης και το άλλο της ομάδας και φίλων μας που έχουμε ήδη συνεργαστεί μαζί τους για το τραγούδι «Εμείς» όπως και για άλλο ένα που θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ μας. Τελικά πριν από λίγο μαζί με τα στελέχη της Sony επιλέξαμε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούμε. Στο συγκεκριμένο τραγούδι έχουμε κάνει την ενορχήστρωση και συμπαραγωγή. Θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι που θα το αγαπήσει ο κόσμος. Αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αλλά θα στρωθούμε στη δουλειά.»

Έτσι, μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε περί αποχώρησης του συγκροτήματος, αποκαταστάθηκε η αλήθεια! Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες μέρες θα πρέπει να καταταθούν τα τραγούδια στην ΕΡΤ από όλους τους υποψήφιους και η βραδιά επιλογής του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε