Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπήκαν… πίσω στο σπίτι!

Μπήκαν… πίσω στο σπίτι!

Τέλος καλό, όλα καλά, όπως σας είχα γράψει και πρώτα από το Newsit, στο θρίλερ που παιζόταν τον τελευταίο καιρό στο παρασκήνιο για την πετυχημένη σειρά του MEGA, «Πίσω στο σπίτι».

Χθες μάλιστα, οι κάμερες έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους ήρωες του σεναρίου που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα. Εκτός από τους Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρή Αθερίδη, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τσαλταμπάση, Τζένη Θεωνά, Νίκη Αναστασίου, Άννα Μενενάκου, Ζώγια Σεβαστιανού, Χρήστο Σπανό, Ιωάννα Αγορίδου και Πάνο Νικολακόπουλο που είναι στο βασικό καστ της σειράς, θα υπάρξουν και νέοι ήρωες που θα τους ενσαρκώσουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Χριστοδούλου που θα αναλάβει χρέη… υπουργού.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, γίνονται επαφές και με άλλους γνωστούς και καλούς  ηθοποιούς, για να εμφανιστούν σε ένα από τα καινούργια επεισόδια της σειράς. Το MEGA σκοπεύει να τη βγάλει στον αέρα μετά τις 15 Μαρτίου, μαζί με την καινούργια σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», αλλά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές «Όμορφος κόσμος» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Κάψε το σενάριο». Σε ένα μήνα περίπου λοιπόν, αρκετοί είναι αυτοί που θα βρεθούν… πίσω στο τηλεοπτικό τοπίο, μέσα από τη συχνότητα του MEGA για να προσφέρουν στους τηλεθεατές ευχάριστες στιγμές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε