Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 10 Μαρτίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Η Νόρα ενημερώνει την Εριέττα ότι η Άννα βρέθηκε δολοφονημένη κοντά στη μαρίνα όπου δένει το κότερό της. Η Εριέττα σοκάρεται και δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την ήθελε νεκρή. Η Νόρα την συμβουλεύει να προσέξει τι θα πει στην αστυνομία, γιατί μπορεί κατά λάθος να τους οδηγήσει σε πληροφορίες για τα διαμάντια κι αυτό θα ήταν ολέθριο για όλους.
Ο Λευτέρης εξηγεί στο Λουκά ότι αν κάποιος από τους γνωστούς είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία της Άννας, δεν πρόκειται να συγκαλύψει άλλο φόνο. Η Νταίζη απαιτεί μερίδιο από τα διαμάντια. Διαφορετικά, απειλεί ότι με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Εριέττα ανησυχεί ότι θα μπλεχτεί με τη δολοφονία της Άννας και ο Στέφανος τής δηλώνει ότι θα τη στηρίξει.
Η Νόρα ψάχνοντας για το καταστατικό της εταιρίας που έχει αγοράσει την Εδέμ, ανακαλύπτει ότι ανήκει στην Αντιγόνη. Το όπλο της δολοφονίας της Άννας εντοπίζεται και η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ανήκε στον Περικλή Χατζηβασιλείου.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα έχει ανέλπιστους συμμάχους στην αναζήτηση της αληθινής της ταυτότητας. Ο Σωτήρης κάνει σκηνή στην Τόνια για την οικειότητά της προς το Φάνη. Ο Κώστας συμβουλεύει το Χάρη να κάνει την Ελπίδα να ζηλέψει, αν θέλει να την ξαναφέρει κοντά του…
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε