Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 11 Απριλίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Λουκάς, έξαλλος, από την απομάκρυνση του αστυνόμου από την υπόθεση Ρούσσου, δηλώνει στη Νόρα ότι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. Με αυτή την απόφαση συμφωνεί και η Εριέττα, η οποία δηλώνει στο Λουκά ότι θα έχει την πλήρη υποστήριξή της. Ένας ακόμα καυγάς ανάμεσα στη Μαρίλια, την Αγγέλα και την Εύα οδηγεί την Αγγέλα στα άκρα και τη Μαρίλια στην απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι.
 
Η Στέλλα και η Αμαλία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεσολαβήσουν για να σταματήσει η διαμάχη ανάμεσα στο Λουκά και στον Πέτρο. Ο Νικόλας ζητάει από τη Νόρα να είναι πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους, γιατί ο Ρούσσος είναι αποφασισμένος να πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του.
 
Η Νταίζη κάνει κρούση τόσο στην Εριέττα όσο και στον Πέτρο, και παζαρεύει την πληροφορία σχετικά με το πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού. Ο Πέτρος κάνει μια τελευταία υποχώρηση, προκειμένου να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη με το Λουκά.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα έρχεται κι εκείνη να επισκεφθεί το Φάνη στο νοσοκομείο και συγκρούεται έντονα με την Ξένια. Η σχέση της Μαίρης με το Μάνο βρίσκεται σε ένταση, καθώς εκείνος τη θεωρεί υπεύθυνη για το ατύχημα του γιου του.

Στο μεταξύ, η Ελπίδα συγκινείται όταν μαθαίνει για τη σύλληψη του Αλέξη. Η Τόνια αναγκάζεται από τη συμπεριφορά του Σωτήρη να πάρει κάποιες αποφάσεις. Η Κάτια κάνει στην Ξένια ερωτήσεις, που της προκαλούν ανασφάλεια και αμηχανία.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε