Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 14 Ιανουαρίου

Διαβάστε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος, μάταια, προσπαθεί να πείσει την αστυνομία ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή του παιδιού του και ότι όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη. Η Εριέττα ανησυχεί πάρα πολύ για το Στέφανο και καταφεύγει στο σπίτι της Νόρας και του Λουκά, αναζητώντας παρηγοριά. Η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του απαγωγέα, του μόνου μάρτυρα που μπορούσε να βεβαιώσει την ιστορία του Στέφανου.

Ο Λουκάς και η Νόρα επισκέπτονται τον Παναγιώτη και, από όσα τους λέει, καταλαβαίνουν ότι η θέση του Στέφανου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ενημερώνουν την Εύα και εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας του παιδιού της θα βρεθεί στη φυλακή. Ο Στέφανος θεωρείται ένοχος και παραπέμπεται στον εισαγγελέα…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Αντώνης αρνείται να δώσει στη Μαίρη το διαζύγιο και την εκβιάζει, ζητώντας της χρήματα. Η Μαίρη τσακώνεται τόσο με το Μάνο όσο και με τη Ντορίτα σχετικά με αυτό το θέμα. Η Έλενα πείθει το διστακτικό Τζώρτζη να επιστρέψει στην έπαυλη.

Ο Στέφανος ετοιμάζεται να στήσει παγίδα στην Ξένια, ζητώντας από τον Κυριάκο να προχωρήσει σε τεστ DNA. Η Κάτια επιμένει στη σκέψη της να κάνει ένα ταξίδι στην Ελβετία, τόσο για λόγους αναψυχής, όσο και για να διερευνήσει το θέμα του λογαριασμού της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε