Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 15 Απριλίου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Ηλίας αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του και ζητάει από τους εργολάβους να τον θάψουν μαζί με τα χαλάσματα. Η παρέα επεμβαίνει, γίνεται καυγάς και καταλήγουν όλοι μαζί στο τμήμα. Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στη Νταίζη πως αν δεν αλλάξει έμπρακτα, ο Χρήστος δεν πρόκειται να γυρίσει κοντά της. Εκείνη συνειδητοποιεί ότι, αυτή τη φορά, έχει δίκιο. Η Μαρίλια αντιλαμβάνεται ότι την παρακολουθεί ο Λευτέρης. Σταματάει να του μιλήσει και του ζητάει να πείσει όλους να μείνουν μακριά της.
Ο Λουκάς και η Εύα ζητάνε από την Αντιγόνη μια ακόμα χρονική παράταση, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον Ηλία. Αυτή τη φορά, η Αντιγόνη δεν δείχνει πρόθυμη να υποχωρήσει. Η Δάφνη, μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας έχει ανάγκη από ιατρική περίθαλψη. Η Στέλλα μεσολαβεί και ζητάει από τη Νταίζη να πιέσει την Αντιγόνη να πουλήσει την Εδέμ, έτσι ώστε να μην κλονιστεί περισσότερο η υγεία του Ηλία. Ο αστυνόμος ζητάει εξηγήσεις από το Λευτέρη για την παλιά ιστορία με την εξαφάνιση της Βέρας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια προσπαθεί να εξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της, αλλά δεν καταφέρνει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Η υγεία του Φάνη προκαλεί την ανησυχία των συγγενών και των φίλων του.
Στο μεταξύ, η Φωτεινή παίρνει μία σημαντική απόφαση για το καλό της Τιτίκας. Η Ξένια προτείνει στη Βάσω να μείνουν και πάλι όλοι μαζί, η μητέρα της όμως δεν δείχνει τον αναμενόμενο ενθουσιασμό.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε