Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 16 Μαΐου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 16 Μαΐου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2011 | 11:38
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2011 | 11:38

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές σήμερα το βράδυ. Όλες οι λεπτομέρειες...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Η Αμαλία ενημερώνει τον Πέτρο ότι ο Λουκάς έμαθε πού είναι θαμμένος ο Αραβαντινός και ετοιμάζεται να το καταγγείλει στον Εισαγγελέα. Ο Λουκάς ζητάει από τον Παναγιώτη να αναλάβει μια διακριτική φύλαξη του τάφου του Αραβαντινού, γιατί φοβάται μήπως ο Ρούσσος εξαφανίσει τα στοιχεία.
Η παρέα, σε μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσει την αλήθεια, αποφασίζει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, με στόχο να πάρει τον κόσμο με το μέρος της. Ο Στέφανος προειδοποιεί τη Νταίζη και το Χρήστο να προσέχουν διπλά, καθώς κάποιος απείλησε την Αντιγόνη με όπλο, προκειμένου να πουλήσει την Εδέμ. Ο Ηλίας ζητάει επίμονα να φύγει από την κλινική, μιας και ο άγνωστος άντρας που υποτίθεται ότι τον επισκέπτεται τού είπε ότι η Αντιγόνη πούλησε την Εδέμ. Η Δάφνη και ο Νικόλας αρχίζουν πια να πιστεύουν ότι αυτές οι επισκέψεις είναι αληθινές και ότι δεν τις φαντάζεται απλά ο Ηλίας.
Ενώ ο Λουκάς ειδοποιείται ότι τα συμβόλαια για την αγορά της Εδέμ είναι έτοιμα για υπογραφή, ο Παναγιώτης τον ενημερώνει ότι η υπηρεσία τον έθεσε σε διαθεσιμότητα επειδή έβαλε φρουρούς στον τάφο του Αραβαντινού.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00


Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Ο Ηλίας λέει στην Ξένια ότι δε θα υποκύψει στον εκβιασμό της και ότι δεν τη φοβάται, αλλά στην πραγματικότητα έχει θορυβηθεί. Η Μαίρη επισκέπτεται τη Βάσω για να την πληροφορήσει για το θέμα του γάμου. Η αντίδρασή της Βάσως όμως, δεν είναι αυτή που περίμενε.
Όλοι οι ήρωες ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ πάρτυ της νύφης και του γαμπρού. Η Ξένια επικοινωνεί με το Σωτήρη και του προτείνει να συνεργαστούν.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς   Διαδώστε αυτό το άρθρο