Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 17 Φεβρουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα και ο Λουκάς εξηγούν στο Λευτέρη πως αν η Νταίζη καταγγείλει τα γεγονότα στην Αστυνομία, θα υπάρξουν και γι’ αυτόν νομικές επιπτώσεις. Ο Πέτρος προτείνει στο Στέφανο να της δώσουν όλοι από ένα χρηματικό ποσό, ανάλογο του μεριδίου των διαμαντιών. Ο Στέφανος και η Εριέττα αρνούνται, καθώς υποψιάζονται ότι ο Πέτρος έχει τα διαμάντια και θέλει να βάλει άλλους να πληρώσουν. Η Αντιγόνη δεν το συζητάει καν, αφού η Νταίζη τής έχει πάρει όλα της τα χρήματα.
Ο Λουκάς προσπαθεί να βρει μια λύση με το πού θα μείνει η Στέλλα, γιατί δεν αντέχει να περνάει άλλες νύχτες μακριά από τη Νόρα. Η Αμαλία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Νταίζη τούς κρατάει στο χέρι και μπορεί να τους καταστρέψει με μια της κίνηση. Ο Λουκάς προτείνει στην Εριέττα να κλείσουν την υπόθεση με τη Νταίζη και να συμβιβαστούν μαζί της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Ηλίας με τη Βάσω ανησυχούν για την κατάσταση της Τόνιας και πάνε στο νοσοκομείο, για να μάθουν από το Σωτήρη τι συμβαίνει. Ο Τζώρτζης με την Έλενα τσακώνονται και ο Φάνης το ακούει και επεμβαίνει. Ύστερα στριμώχνει την Ξένια και της λέει ότι ξέρουν τα πάντα για το παιχνίδι, που έστησε εις βάρος της οικογένειας – εκείνη όμως, προσπαθεί να δικαιολογηθεί.
Η Ντορίτα ενδίδει στην πρόταση της Μαίρης να συναντηθούν όλοι μαζί με τον Αντώνη…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:003

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε