Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 19 Νοεμβρίου

 Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νταίζη, έχοντας στα χέρια της τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου της Αντιγόνης, δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει το περιεχόμενό του. Το διαζύγιο της Εύας και του Στέφανου βγαίνει. Η Νόρα ειδοποιεί την Εύα. Η Μελίτα αναλαμβάνει να ενημερώσει τον Στέφανο. Την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς στο κινητό του απαντάει η Εριέττα. Η Νταίζη βρίσκει μέσα στο χρηματοκιβώτιο ένα διαμάντι, τη φωτογραφία των έξι και τη διαθήκη της Αντιγόνης.

Το περιεχόμενο της διαθήκης την ικανοποιεί πολύ, αλλά αγνοεί ότι είναι η παλιά. Παράλληλα, βρίσκεται αγοραστής για την Εδέμ και η Νταίζη συμφωνεί να την πουλήσει. Η Εύα αποφεύγει το γυμναστήριο και τον Λευτέρη και αυτό τον στεναχωρεί. Ο Στέφανος προειδοποιεί την Αντιγόνη να προσέχει τη Νταίζη. Η Νόρα αρνείται στη Δάφνη να αναλάβει το διαζύγιό της. ‘Έτσι, εκείνη απευθύνεται στον Λουκά.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Μελίνα και η Τιτίκα εγκαθίστανται στο σπίτι του Στέφανου. Η Κάτια και η Σοφία ετοιμάζονται για την επίσκεψη στο πατρικό της Κάτιας, ενώ η Ξένια και ο Τζώρτζης βάζουν μπροστά το σχέδιό τους. Η Ελπίδα μαρτυρά άθελά της στη Βάσω ότι ήταν και ο Ηλίας στα γενέθλια της Κάτιας το προηγούμενο βράδυ.

Στο μεταξύ ο Μιχάλης επιστρέφει μόνιμα στο σπίτι της Βιβής. Ο Χάρης και η Ελπίδα έρχονται σε επαφή με τον Αλέξη, που αναλαμβάνει να ξεκινήσει εκ νέου την έρευνα για τη μητέρα της Ελπίδας…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε