Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 20 Απριλίου

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Χρήστος, με τη βοήθεια της Νταίζης, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κουκουλώσει την αλήθεια. Καλύπτει το Λευτέρη, αλλά ο αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Στέφανος εξηγεί στην Αντιγόνη ότι ο Πέτρος τον εκβιάζει ανοιχτά και ζητάει επίμονα την πληροφορία για το πτώμα του Αραβαντινού, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Αντιγόνη, όμως, του εξηγεί ότι θα χειριστεί μόνη της την κατάσταση.
Η Μαρίλια γυρίζει σπίτι και εξομολογείται ότι έχει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος έχει και δύο παιδιά. Η Εύα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτός την εκμεταλλεύεται. Η Μαρίλια, όμως, τους ζητάει να κόψουν τον έλεγχο και το κήρυγμα, διότι θα την αναγκάσουν να ξαναφύγει από το σπίτι. Ο Λευτέρης ενημερώνει την Εύα ότι ο αστυνόμος είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για το σπίτι στο βουνό. Καταλήγουν να μαλώνουν, επειδή της το έκρυψε τόσο καιρό.
Η Αντιγόνη αρνείται την προσφορά του Πέτρου και τον προειδοποιεί να μην τολμήσει να απειλήσει ούτε εκείνη, ούτε το Στέφανο. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι το σπίτι στο βουνό το είχαν επισκεφθεί, εκτός από το Λευτέρη και το Χρήστο, ο Στέφανος και η Εριέττα. Έτσι, τους μαζεύει όλους στην Ασφάλεια.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

 
Η Βιβή οργανώνει πάρτι για τις φίλες της προς τιμήν της Μελίνας και της Τιτίκας, όπου διαδραματίζονται διάφορα ευτράπελα. Η σχέση Θάλειας και Γιάννη είναι τεταμένη καθώς ο Γιάννης ζηλεύει.
Η Ελπίδα καλεί τον Αλέξη και τη Στέλλα στο ρεστοράν για να τους ευχαριστήσει. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια είναι περίεργη. Ο Σωτήρης αντιμετωπίζει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κάτια θυμάται ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι του παρελθόντος της και δε μπορεί να το αντιμετωπίσει.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε