Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 21 Φεβρουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Δάφνη και ο Νικόλας λαμβάνουν το εξώδικο που τους ειδοποιεί ότι σε ένα μήνα πρέπει να μετακομίσουν και να φύγουν από την Εδέμ. Η Εύα απογοητεύεται που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να αγοράσει την Εδέμ για την παρέα και τα παιδιά τους. Η Εριέττα και ο Στέφανος ζητάνε από το Λευτέρη, αν τελικά η Νταίζη καταφύγει στον Εισαγγελέα, να μην επιβεβαιώσει την ιστορία για τους φόνους. Εκείνος, όμως, αρνείται να συγκαλύψει τα εγκλήματα.
Η Μελίτα φοβάται ότι η Εριέττα, μπροστά στον εκβιασμό της Νταίζης, θα στηρίξει οικονομικά το Στέφανο. Έτσι, ζητάει από τον Πέτρο να ξεπουλήσει την περιουσία της και να της δώσει τα χρήματα, ώστε να βοηθήσει εκείνη το Στέφανο. Η απαίτηση της Μελίτας κάνει έξαλλο τον Πέτρο και για πρώτη φορά η Μελίτα και η Αμαλία έρχονται σε πλήρη ρήξη. Η Νταίζη δέχεται να συναντηθούν όλοι μαζί και κάνει την προσφορά που θα εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Τζώρτζης αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι η Ξένια ήταν υπεύθυνη για το χωρισμό της με το Στέφανο και της ζητάει συγγνώμη. Ο Ανδρόνικος παρακαλεί την Ελπίδα να μιλήσει στο Στέφανο και να τον πείσει να σταματήσει τις έρευνες και να προσέξει την υγεία του.
Η Τόνια ζητά εξηγήσεις από το Σωτήρη για τη συμφωνία του με την Κάτια, αλλά η απάντησή του δεν την πείθει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε