Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 21 Ιανουαρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η παρέα αποφασίζει να πει στη Δάφνη, για να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Εκείνη δεν πιστεύει ότι η κατάσταση είναι παροδική και αναρωτιέται πώς θα είναι η ζωή της, αν δεν ξαναπερπατήσει. Ο Παναγιώτης παρουσιάζει στη Νόρα και στο Λουκά ένα ηχητικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ότι ο Στέφανος χρωστούσε. Ο Λουκάς και η Νόρα συνειδητοποιούν ότι ο Στέφανος δε θα γλιτώσει τη φυλακή.

Η Μελίτα ζητάει από τον Πέτρο να της κανονίσει επισκεπτήριο. Την ίδια ακριβώς επιθυμία εκφράζουν η Εριέττα και η Εύα, αλλά ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να τις αποτρέψουν. Ο Λευτέρης ξεφεύγει τον κίνδυνο και η Εύα στέκεται πλάι του. Η Άννα τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και ο Λευτέρης της επιβεβαιώνει ότι ο Μπέλλος έβαλε να τον σκοτώσουν. Την ώρα που η Νταίζη κατηγορεί το Μπέλλο για το φόνο του απαγωγέα, η Δάφνη ρωτάει το Λευτέρη ποια είναι η σχέση του με τα διαμάντια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

O Στέφανος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Ξένια. Εκείνη από την πλευρά της, συνεχίζει να τον ψάχνει επίμονα, ελπίζοντας σε επανασύνδεσή τους. Η Κάτια εξομολογείται στον Ανδρόνικο ότι θυμάται σκόρπια περιστατικά και του περιγράφει τις εικόνες από το ατύχημά της στη σκάλα.

Η Νάνσυ πετάει σαν σπόντα στην Ελπίδα ότι θέλει να της πει κάτι σημαντικό. Ο Χάρης καταλαβαίνει που το πάει η Νάνσυ και διαπληκτίζεται μαζί της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε